Defne Ajans ve Yayıncılık gurubunun yayın organlarından  Refikimiz Yeni Ufuk gazetesi 5. Yayın yılını geride bırakarak, 6. Yayın yıldönümüne merhaba dedi. 6. Yılın yıldönümünün coşkusu yaşayan Yeni Ufuk’u kutluyor ve başarılar diliyoruz.  

 

Yayın yıldönümüyle ilgili olarak görüşlerini açıklayan Defne Grup'un İmtiyaz Sahibi  Sina Çıladır  ise görüşlerini şöyle dile getirdi:

 

ATATÜRKÇÜ DEVRİMCİ GAZETEYİZ

 

“Günümüzde başı dik gazete kalmadı gibi bir şey.49 yıldır gazetecilik yapıyorum. İnanın, basının böylesine özgürlüğünden yoksun kaldığını, böylesine çapsızlaştığını sıkıyönetim dönemlerinde bile görmedim.

 

Yeni Ufuk başı dik bir gazetedir. Atatürkçüdür, toplumcudur…Günümüz koşullarında devrimci bir gazetenin ayakta kalması çok zordur. Bu zorluğu biz, ekonomik ambargolar, siyasal baskılar, hakkımızda sık sık açılan davalar şeklinde eni-konu somut bir biçimde yaşıyoruz.

 

6.yaşımıza girerken, bizden desteklerini esirgemeyen sevgili okurlarımıza, dostlarımıza, özellikle de en küçük bir maddi beklenti içinde olmadan bize çizgi ve yazıları ile çok şey katan Hikmet Aksoy’a, Hamit Kalyoncu’ya, Mustafa Kademoğlu’na ve Cumhur Aksel’e özellikle teşekkür ediyorum.

 

6 yıl içinde inanılmaz bir gelişme gösteren, bunun sonucu olarak Yeni Ufuk’un olmazsa, olmazı haline gelen küçük oğlum Sina ile benim o berbat el yazımla yazdığım yazıları şaşılası bir hızla bilgisayar ortamına taşıyan büyük oğlum Ahmet Naim’e ayrıca teşekkür ediyorum”