Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Polikliniğin karşısına (SSK)kurulan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Akupunktur, Ozonterapi, Nöralterapi Merkezinin açılışı yapıldı. Açılışa Zonguldak belediye Başkanı İsmail Eşref, Cumhuriyet Baş Savcıası Hüseyin Özbakır, TTK Genel Müdürü Rıfat Dağdelen, GMİS Genel Başkanı Ramis Muslu, GMİS yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyeleri ile bazı ilçe belediye başkanları, bürokratlar, sağlık personeli ve çok sayıda davetli katıldı.
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr.Berrin Olgun açılışta yaptığı konuşmada, ilim ve yüksek teknolojiyi sentezleyerek halkın sağlık hizmetine sunduklarını belirterek hizmete başlamış bulunduklarını belirtti. Programa katılan davetliler açılışı yapılan merkezi gezerek Dr. Berrin Olgun'dan bilgi aldılar.
Açılışa gelen vatandaşlar şunları söylediler;
"Gerekli tıbbı araçlar bakımından Fizik Tedavi iyileştirme Merkezinin mükemmel bir yapıya sahip olduğunu belirterek, hastaların ihtiyacını en iyi şekilde karşılayacaklarını belirtiler. Açılışı yapılan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi vatandaşlarımızın hizmetine sunulduğunu ve Zonguldak'ta hissedilen eksikliğin giderildiğini ifade ettiler."