Kdz. Ereğli'deki 4 rehabilitasyon merkezinden biri olan 75. Yıl sergi açtı.

Kdz. Ereğli'de ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerden edinilen bilgilere göre, yaklaşık 500 spastik engelli vatandaş bulunuyor. Devletin bu öğrenciler başına ödediği yaklaşık 440 TL özel sektörü rehabilasyon merkezlerinin kurulması yönünde teşvik edince ilçede bulunan sadece 75. yıl Rehabilasyon Merkezinden sonra 3 tane daha açıldı ve 4 özel rehabilitasyon merkeziyle çok yönlü hizmet sunumu gerçekleşti.
1998 yılında 13 öğrenci ile hizmete açılan 75. Yıl Rehabilitasyon Merkezi yılların birikim ve deneyimi ile elde ettiği başarıyla spastik engellilere çok yönlü hizmet vermeyi sürdürüyor. 75. Yıl yine bir sergi daha açtı ve katılımcıların da büyük beğenisini kazandı.
İlçe Kaymakamı Osman Ekşi, Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Başsavcı Zülkarneyn Kısık, ilçe Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar'ın da katıldığı açılış töreninde konuşan 75. Yıl Rebalitasyon Merkezi'nin Dernek Başkanı Nagihan Müftüoğlu başarının okulun yönetimi, öğretmenleri ve öğrencileriyle bir aile olmanın gururuyla  elde edildiğini ifade etti.