İlköğretim Haftası nedeniyle, Mithatpaşa İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenleri, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer'i ziyaret etti.
Zonguldak Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmi Güneş Başkanlığında Mithatpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Şevket Siyah, öğretmen Bülent Çetin, 8. sınıf öğrencisi Onur Oğuz ile 7. sınıf öğrencisi Aleyna Doğan, ZKÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer'i, İlköğretim Haftası nedeniyle makamında ziyarette bulundu. Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, ziyaretten memnuniyeti ifade ederek, 2011-2012 Eğitim ve öğretim yılı tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun. Öğrencilerimize derslerinde ba-şarılar diliyorum dedi.
Üniversitelerin kendileri için umut kaynağı olduğunu belirten Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necmi Güneş ise Milli Eğitim Bakanlığı ilk ve orta öğretim kurumları olarak öğrencileri layıkıyla yetiştirip yüksek öğrenimlere hazırlama, diğer anlamda da iyi vatandaş olarak yetiştirme azmi ve gayreti içindeyiz dedi.
Ayrıca, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, kendisini ziyarete gelen öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.