Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer ve Zonguldak İş Adamları Derneği yönetim kurulu üyeleri işbirliği için görüş alışverişinde bulundu.

 

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi(ZKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, Zonguldak İş Adamları Derneği(ZONİAD) yönetim kurulu üyeleri ve bölge iş adamlarıyla dernek merkezinde bir araya geldi. Toplantıya ZKÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, ZONİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülay, dernek yönetim kurulu üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Şenol Altuntaş yanı sıra işadamları Ali Papila, Yusuf Yılmaz, Yüksel Özkan, Muhterem Sayılı katıldı.

ZONİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülay, üniversiteyle her zaman iş birliği yapmaya hazır olduklarını belirterek, İşadamları ile bir araya gelerek bizleri onurlandırdığı için sayın Rektörümüze şahsım ve derneğimiz adına teşekkür ediyorum. İş dünyası ve üniversite bir araya gelerek şehrimizin geleceğini beraber oluşturabilir. Birlikte sorunların çözüm yolları bulunabilir, güzel işlere imza atılabilir. Biz inanıyoruz ki birlikten kuvvet doğar. İş adamları ve üniversitemiz ortak hareket ederse sağlam ve güçlü işletmeler oluşacağı gibi kalitesini sürekli artıran bir üniversitemiz de olacaktır. Biz bu bağlamda göreve geldiği günden itibaren yaptığı olumlu proje ve çalışmalar ile herkesin beğenisini kazanan Sayın Rektörümüzün faaliyetlerini destekliyor ve kendilerini tebrik ediyoruz. ZONİAD olarak bu anlamda üstümüze düşen sorumlulukları yerine getirmekten memnuniyet duyacağımızı da ayrıca ifade etmek istiyorum. dedi.

 

REKTÖR ÖZER: ÜNİVERSİTE HEPİMİZİN

Karşılıklı soru cevap şeklinde devam eden programda, ZKÜ Rektörü Prof. Özer ise şunları söyledi: Üniversite bu şehrin üniversitesi. Bugün burada iş adamlarımız ile bulunmaktan memnuniyet duydum. Bir araya gelerek geleceğimizi daha güzel inşa edebilir, daha kaliteli bir üniversite oluşturabiliriz. Bu ve benzeri programların devam etmesini arzu etmekteyim. Bizim hedeflerimiz, umutlarımız, heyecanımız var. Sadece ulusal değil uluslar arası sahada adından söz ettiren bir üniversite olmak istiyoruz. Bunu da hep beraber başaracağımıza inanıyoruz.