Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Zonguldak Elmas ve Kdz. Ereğli Belediyespor taraftar dernek ve grupları renklerin kardeşliği hareketi  olarak Kdz. Ereğli Belediyesi’nin düzenlediği iftar programında bir araya geldiler. 




Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın davetlisi olarak Yaşlılar ve Gençler Evinde iftara katılan ilçedeki taraftar grupları halk ile birlikte iftar yaptı.

Belediye bu iftar ile ilgili olarak şu yazılı açıklamayı yaptı:




“İftar sonrasında taraftar dernekleriyle bir çay sohbeti gerçekleştiren Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, “İlçemizde bu birlik ve beraberliği hep birlikte ortaya koyduğunuz için tüm taraftar gruplarına teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğin sürmesi için bizde her zaman üzerimize düşen görevi yapmaya devam edeceğiz. Kdz.Ereğli Belediyespor’u bu yıl 3.lige çıkarmak için bir hedef koyduk. Bunun için transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Sezon başladığında sizlerinde desteğini arkamızda görmek isteriz” dedi.

Taraftar grubu başkanları da bu yıl 3. Ligi hedefleyen Kdz.Ereğli Belediyespor’a başarılar dileyerek destek olacaklarının sözünü verdiler.”