Zonguldak Merkeze bağlı Çınartepe Akaryakıt Sokak sakinleri, seçimlerde Belediye Başkanın mahalle halkına söz verip yollarınızı asfalt yapacağını öne sürerek ve şuana kadar yapılmadığı için dün mahalleye giriş çıkış yapılan yolu 1 saat süreyle trafiğe kapattılar.
Mahalle halkı adına konuşma yapan Serkan Koçaklı şöyle konuştu; "Belediye Başkanımız İsmail Eşref seçim zamanı mahalleye gelip oy istedi. Bize söz vermişti. Yolunuzu asfalt yapacağım diye ama şuana kadar yapmadı. Bazı şirketlerin burada depoları var. Zonguldak'ın gıdaları bu tozlu yollardan geçiyor. Mahallemizde yol bozuk ve çöp konteynırları da yok. Burada çocuklarımız tozda toprak ta oyun oynuyorlar.  Ve devamlı hasta oluyorlar. Biran önce bu yolun yapılmasını mahalle halkı adına rica ediyoruz."
Çınartepe Muhtarı Okan Girgin ise şunları söyledi; "Mahallemizde bu yol sorunu 15 yıldan beri devam ediyor. Önceki Belediye Başkanımız Secaattin Gonca döneminden daha önce de devam ediyor.  Kazanan belediye başkanı her seferinde yapacağız diyorlar ama şuana kadar yapılmadı. Bu tozlu yoldan gıda araçları marketlere servis yapıyor. Mahallede 800 aile var. Bu ailenin çocukları tozlu topraklı yollarda oyun oynuyorlar ve devamlı hasta oluyorlar. Biran önce bu yolun asfalt yapılmasını istiyoruz."
Mahalle halkı Belediye Başkanı İsmail Eşref ile telefonda görüşerek.  Başkan Eşref'in 20 gün içerisinden yolun yapılacağını sözünü alarak yolu trafiğe açtılar.