Rüştü Onur Sanat ve Kültür Derneği(ROSAK) tarafından kültür ve sanata verdiği katkılardan dolayı Milletvekili Özcan Ulupınar'a teşekkür plaket verildi.
Zonguldak'ın Devrek ilçesinde faaliyet gösteren ROSAK tarafından kültür ve sanata verdiği katkılardan dolayı AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar'a teşekkür plaketi verildi. ROSAK derneğinde düzenlenen plaket törenine Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, AK Parti İlçe Başkanı Özcan Özmekik, AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Şahin Aldıbaş, Vacit Durdubaş, ROSAK Başkanı Hüsnü Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Düzenlenen plaket töreninde konuşan ROSAK Başkanı Hüsnü Öztürk, Vekilimiz Ulupınar gerek belediye başkanlığı döneminde ve gerekse şimdiki konumunda derneğimize sürekli destekleri olmuştur. Bu nedenle verdikleri her türlü desteklerden dolayı kendilerine bu plaketi dernek yönetimi adına takdim ediyorum dedi.
Düzenlenen plaket töreninde konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Öncelikle ROSAK yönetimine bu plaket için teşekkür ediyorum. Rahmetli Rüştü Onur'un programlarında hemen hemen hepsinde bulunmaya çalışıyorum. Rüştü Onur çok genç yaşta vefat etmesine rağmen adından bu kadar bahsettirebilir. 22 yıllık yaşamında çok güzel işler yapmış ki hala unutulmamış ve asla unutulmayacak ta ölümünün 69 yılında kendisini saygıyla hürmetle anıyoruz. Rüştü Onur'u anma programlarında ilçemize çok değerli yazarlar gelmekte, onlarla da geçmiş yıllarda beraber olduk. Sağ olsunlar kendileri beni unutmamışlar kitaplarını imzalayarak bana göndermişler buradan kendilerine teşekkür ediyorum. Devrek çok farklı, ben bu anlamda ilçemle gurur duyuyorum. Birçok sivil toplum kuruşlu var ilçede her zaman her yerde söylüyorum Devrekliler çağdaş ve hak aramayı bilen insanlar, değerlerine sahip çıkan insanlar. Rüştü Onur'u ölümsüzleştirmek için bu dernek kuruldu, ben o zaman belediye başkanıydım bu derneğin kuruluşunda yerle ilgili bir düzenleme yaptık ve kendilerine bu odayı tahsis ettik. Desteklerimiz her zaman devam edecektir. Bana bu plaketi layık gören ROSAK Başkanı Hüsnü Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum dedi.
Heyet plaket merasiminin ardından Atatürk İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği tarafından Baston Sarayında hazırlanan kermesi ziyaret ederek kermese katkı verdiler.