Yaptırdığı okullarla gönüllerde taht kuran işadamı Ahmet Erdoğan'a plaketini Meltem Gürbüz verdi. Trakya Üniversitesi Arkeoloji Ana Bilim Dalı Başkanı ve Filyos Antik Kent Kazı Başkanı Sümer Atasoy'a ise ödülünü Rotary Kulübü Başkan Yardımcısı Naci Orhan verdi. TTK Kozlu İş Güvenliği ve Eğitim Daire Müdürü Erdinç Günay'a ise ödülünü Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref takdim etti.

Aylık toplantısını Deniz Kulübü'nde yapan  Zonguldak Rotary Kulübü ödül dağıttı. Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref'in yanı sıra Rotary Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, eşleri ve davetliler katıldığı gecede açış konuşmasını Dönem Başkanı Meltem Gürbüz yaptı. Gürbüz, başkan olduğu 1 Temmuz 2009 tarihinden itibaren yaptıkları çalışmalar hakkında konuklara bilgi verdi.

Ardından Rotary Kulübü'nün her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği ve Zonguldak'ta üstün hizmet ve meslek ödüllerine layık olan kişilere plaketleri verildi. İlk olarak yaptırdığı okullarla gönüllerde taht kuran işadamı Ahmet Erdoğan'a plaketini Meltem Gürbüz verdi. Trakya Üniversitesi Arkeoloji Ana Bilim Dalı Başkanı ve Filyos Antik Kent Kazı Başkanı Sümer Atasoy'a ise ödülünü Rotary Kulübü Başkan Yardımcısı Naci Orhan verdi. TTK Kozlu İş Güvenliği ve Eğitim Daire Müdürü Erdinç Günay'a ise ödülünü Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref takdim etti.
Ödül töreninde konuşma yapan Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, "Zonguldak'ın kalkınmasında katkı sağlayan bu değerli insanlarımıza her zaman destek vermeliyiz" dedi.
Rotary Kulübü Başkan Yardımcısı Naci Orhan ise "Rotary Kulübü yeni başkanımız Meltem Gürbüz çok kısa sürede çok büyük başarılara imza attı. Kendisini tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.
Daha sonra ise Rotary Kulübü üyeleri ve davetliler, gecenin ilerleyen saatlerine kadar dans ederek gecenin keyfini doyasıya çıkardı.