Alaplı Çay Köyünde tek odalı bir evde yaşam mücadelesi veren iki kızı astım hastası olan Şengül Gezmez'e Kdz. Ereğli Rotary Kulübü sahip çıktı.

Kdz. Ereğli Rotary Kulübü Dönem Başkanı Semih Dizdar, beraberinde eşi Ayla Dizdar, Kdz. Ereğli Rotary Kulübü üyesi Nilüfer Dedekargınoğlu, Kulüp Sekreteri Mustafa Gür ve eşi Beyhan Gür ile birlikte Alaplı ilçesine bağlı Çay Köyünde tek odalı bir evde yaşam mücadelesi veren iki kızı astım hastası olan Şengül Gezmez'i evinde ziyaret ederek çocuklarına bir adet solunum cihazı hediye etti.
Aileye bundan sonrada yardımda bulunacaklarını belirten Kdz. Ereğli Rotary Kulübü Dönem Başkanı Semih Dizdar, Ailenin durumunu basından öğrendik. Kendilerini ziyaret ederek yaşadıkları ortamı yerinde gördük. İlk etapta ailenin astım hastası kızları için solunum cihazı verdik. Biz Kdz. Ereğli Rotary Kulübü olarak bu ailenin her zaman yanında olacağız, ailenin diğer ihtiyaçları ile ilgilide çalışmalar yapacağız dedi.
Kdz. Ereğli Rotary Kulübü üyesi Nilüfer Dedekargınoğlu da Kdz. Ereğli Rotary Kulübü ailesi olarak bu aileyi ziyaret ettik. Ailemde astım hastası olduğu için bu çocukların astım hastası oldukları ve makineye ihtiyaç duyduklarını öğrenince kayıtsız kalamadım. Kdz. Ereğli Rötary Kulübüne verdiğim solunum cihazını aileye teslim ettik. İnşallah ailemizin ihtiyacını karşılar çocuklarımız sağlıklı olur diye konuştu.
Astım hastası iki kızı ile rutubetli tek odalı evde yaşam mücadelesi veren Şengül Gezmez de kendilerine sahip çıkan Kdz. Ereğli Rotary Kulübü Dönem Başkanı Semih Dizdar, eşi Ayla Dizdar, Kdz. Ereğli Rotary Kulübü üyesi Nilüfer Dedekargınoğlu, Kulüp Sekreteri Mustafa Gür ve eşi Beyhan Gür'e teşekkürlerini belirtti.
Öte yandan Kdz. Ereğli Rotary Kulübü ilerleyen günlerde aileye eşya yardımında bulunulacağı belirtildi