Kdz. Ereğli'de faaliyet gösteren Rotary Kulübü'nce Alaplı Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik İkinci El Giyim Fuarı düzenlendi.

Alaplı Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen etkinlikte, iyi ve kullanılabilir nitelikte giysiler ve ev yapımı gıda ürünleri çok düşük ücretler karşılığında öğrencilerin beğenisine sunulurken,
Alaplı Meslek Yüksekokul Müdürü Rıfkı Henden, fuarı düzenleyen Ereğli Rotary Kulübü Dönem Başkanı Tolga Çam teşekkür etti. Rotary Kulübünün her zaman üniversiteye destek verdiğini belirten Henden, Ereğli Rotary Kulübüne ve Dönem Başkanı Tolga Çam teşekkür ediyorum, bu yıl bizi seçtiler, kendileri her zaman üniversitelerimize destek veriyorlar. Bizde okul ve çevre bütünlüğü kapsamında okul öğrencilerimize katkısı olacağını düşündüğümüz bu projeyi seve seve destekliyor ve keşke her yıl bizim okulumuzda olsun diyoruz dedi.
Kdz. Ereğli Rotary Kulübü Dönem Başkanı Tolga Çam da, her yıl üniversitelerin bütçelerine, öğrencilere destek olmak amacıyla ikinci el giyim fuarı düzenlediklerini söyledi.
Bu yıl Alaplı Meslek Yüksekokulu'nda bu fuarı düzenlediklerini belirten Çam, Bu etkinlik ile ilgili iki amacımız var.
Birincisi öğrencilerimizin sınırlı bütçelerine katkı sağlamak, bu katkıyı sağlarken bir bağış ya da sadaka değil de çok cüzi fiyatlarla bunları satın almalarının keyfini yaşamalarını istiyoruz. 
İkinci amacımız ise bu etkinlikte oluşan bütçe ile üniversitelerin döner sermayelerine katkı sağlamayı düşünüyoruz. Bu fuarı ilk kez Alaplı'da yapıyoruz diye konuştu.