Zonguldak Rotary Kulübü, Zonguldak Şehit Aileleri Derneği'ni ziyaret ederek, 50 koli yardım paketi verdi.
Ziyarette, Zonguldak Rotary Kulübü adına konuşma yapan Hakan Temel Aksel, Zonguldak Rotary Kulübü olan bu kutsal mübarek ayda şehitlerimizin en önemli temsil edenlerden olan bu kurumu ziyaret etmek amacıyla geldik. Türk ve İslam alemi için çok önemli olan ve kutsal sayılan bu ay hem şehitlerimizin hem de şehit yakınlarımızın hatırlanması ve ziyaret edilmesi için bir fırsat olarak alınmalı ve algılanmalı. Maalesef bu kutsal ve mübarek ayda da hiçbir kutsal değeri ve inancı olmayan bazı hainler tarafından yine yüreklerimiz yakılmaya devam edilmekte. Ben hem bu ziyaret vesilesiyle hem de sizin şahsınızda insanın candan öte en değerli varlığı olan evladını bu memleket için vermiş bir büyüğümüz olarak sizlere bağlılıklarımızı arz ediyoruz. Bu ay önemli bir ay bizi hatırlamanız için Zonguldak Rotary Kulübü olarak şehit ailelerimizin sofralarına birer tadım katkımız olsun diye sizi ziyaret ettik. 50 tane yardım paketi getirdik. Kabulünüz bizi şereflendirir.
Bu topraklar için canını, kanını vermiş şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle anıyor. Onların tüm yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Umarım bu acılar bir gün diner. Hala memleketin kanayan bir yarası. Bu kutsal ve mübarek ayda da, o dağda bayırda canını kanını ortaya koyarak çalışan Mehmetçiklerimizin çabasını, gayretini, inadını, inancını hiçbir zaman aklımızdan çıkartmamak lazım. Onların sayesinde bizler burada huzurlu bir ramazan geçiriyoruz. Orda da bir mücadele var, o devam ediyor. Şehitlerimizin isimleri ve hatıraları bizim için kutsal. Onları yaşatma gayreti içerisinde en çok gayret gösteren de sizsiniz. Yapacağınız hizmetlerde her zaman arkanızda destek olmaya hazırız. Rotary Zonguldak Kulübü olarak bunu söz veriyoruz dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz ise Sizlerin vermiş olduğunuz bu hediyeleri 50 ailemize ulaştıracağız. Ondan hiçbir kuşkunuz olmasın. Aynen sizin gibi aynı şekilde devleti idare edenlerde düşünseydi 30 senedir bu PKK olmazdı. Bu şekilde devam ederse biz daha çok şehit veririz diye düşünüyorum. Türkiye çapında ramazan ayına kadar şuan 90 yakın 20 yaşında çocuklarımız şehit oldu. Hediyeleriniz için sizlere teşekkür ediyoruz diye konuştu.