Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü 2015-2016 Uzun Dönem Gençlik Değişim Uyum Kampına katıldı.

Ankara Büyük Anadolu Otel’de gerçekleşen eğitim kampında bu yıl Amerika’da eğitim alacak ve Ereğli’den Türkiye’yi temsil edecek Argun Dikmen ile bu yil Ereğli’de misafir olacak Meksikalı Oscar Bolanos Rojas’a program süresi içerisinde yaşayabilecekleri farklı konularla ilgili eğitim aldılar.

Eğitim Kampı ile ilgili bilgiler veren Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü 2015-2016 Dönem Başkanı Mustafa Gür, Meksikalı Oscar Bolanos Rojas’ın, bu yıl Ted Kolejinde eğitimini sürdüreceğini ve ilk süreçte Dikmen ailesinin misafiri olacağını belirtti.

Yapılan açıklama şu şekilde:

“Kulübümüz 7-9 Ağustos 2015 tarihlerinde Ankara Büyük Anadolu Otelde gerçekleşen 2015-2016 Uzun Dönem Gençlik Değişim Uyum Kampına katılarak, bu yıl Amerika’da eğitim alacak ve Ereğli’den Türkiye’yi temsil edecek Argun Dikmen ile bu yıl Ereğli’de misafir olacak Meksikalı Oscar Bolanos Rojas ile Ereğli’ye döndü .

Başarıyla gerçekleşen Uyum Kampına, yurt dışından gelen Inbound, yurt dışına gidecek Outbound, yurt dışına gidip başarıyla geri dönen Rebound, Komiteye her zaman büyük destekleri olan Rotexler, Eğitmenler, Ağırlayıcı Aileler, Kulüp Danışmanları, GDG Korhan Atilla, Gençlik Değişim Komitesinden; Uzun Dönem ve Yeni Nesiller Komite üyeleri, Ana Komite Başkanı Gül Çapar ve 2430.Bölge Dönem Guvernörü Canan Ersöz katıldı.

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü olarak Pazar günü gerçekleşen ve tüm gün süren eğitimlere Dönem Başkanımız Rtn. Mustafa Gür ve Roteş Beyhan, Dönem Sekreterimiz Rtn.Aykut Ateş ve Roteş Ülkü, bu yıl ağırlayıcı aile olacak olan Rtn. Muhittin Dikmen ve Roteş Tunay ve bu yıl uzun dönem öğrencimizden sorumlu kulüp danışmanı olacak Roteş Nalan Derici Damgacı ile birlikte katıldık.

Kampın ilk bölümünde, bu yıl uzun dönem öğrenci programına katılarak 10 ay boyunca Amerika’da eğitim görecek outbound öğrencimiz Argun Dikmen ve Ereğli’de misafir olacak inbound öğrencimiz Oscar Bolanos Rojas de değişim programı süresi içerisinde yaşayabilecekleri farklı konularla ilgili eğitim aldılar.

Meksikalı Oscar Bolanos Rojas, bu yıl Ted Kolejinde eğitimini sürdürecek ve ilk süreçte Dikmen ailesinin misafiri olacak.”