KEAL’de yıllardır süre gelen gelenek devam etti ve 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında okula kayıt olan 9’uncu sınıf öğrencileri için rozet takma töreni düzenlendi. Okulun spor salonunda KEAL Mezunlar Derneği’nin organizasyonu ile düzenlenen törene; AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, İl Genel Meclis Üyesi Ayhan Taşdelen, Zonguldak Barosu Ereğli Temsilcisi ve Kdz.Ereğli Hukukçular Derneği Başkanı Av. Tayyar Kartal, Okul Müdürü Ahmet Bal, Kdz.Ereğli Mezunlar Derneği Başkanı Ezgi Müslim ile yönetim kurulu üyesi Aykut Ateş, KEAL Eğitim Vakfı Başkanı Bozhan Hanlıoğlu, okul idarecileri, öğretmenler, veliler, mezunlar ve öğrenciler katıldı.

 


AYKAN, 20 YIL ÖNCE YAZIP BESTELEDİĞİ OKUL MARŞI’NI KENDİSİ YÖNETTİ

Törende ilk olarak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı söylendi. Daha sonra ise 20 yıl önce okulun emekli Müzik Öğretmenlerinden Gülay Aykan’ın sözlerini yazıp bestelediği Okul Marşı, okula yeni katılan öğrenciler tarafından gür bir sesle söylendi. Okul Marşı’nı törene onur konuğu olarak davet edilen Müzik Öğretmeni Gülay Aykan yönetirken; kendisine eşi okulun emekli Müzik Öğretmeni Suat Aykan da piyanoda eşlik etti.

 


BAL, “KEAL’Lİ OLMAK BİR AYRICALIKTIR”

Gülay Aykan ve eşi Suat Aykan’a plaket sunulmasının ardından açılış konuşması yapan Okul Müdürü Ahmet Bal, KEAL’in bir parçası olmanın bir ayrıcalık olduğuna inandığını ifade etti ve “bizler bu ülkenin geleceğinde söz sahibi olacak, akademik ve sosyal yönü güçlü bireyler yetiştirmek gibi büyük bir sorumluluk taşıyoruz.  9’uncu sınıf öğrencilerimiz de yüksek puanlarla okulumuza kayıt yaptırarak okulumuzun bir bireyi olmuşlardır. Bu akşam okulumuzun rozetin takarak bunu tescillemiş olacağız.”dedi.

Törende geçtiğimiz eğitim-öğretim yılında bilimsel, kültürel ve sportif alanlarda başarı kazanmış öğrencilere ödülleri verildi. Ardından da KEAL Mezunlar Derneği Başkanı Ezgi Müslim ve yönetim kurulu üyesi Aykut Ateş, bir sunum yaparak derneğin yapısı ve faaliyetleri hakkında bilgi verdiler.

Öğrenciler tarafından müzik dinletisi de gerçekleştirilen tören okula yeni katılan öğrencilere mezunlar tarafından rozetlerinin takılması ile son buldu.