Saadet Partisi (SP) Zonguldak İl Teşkilatı, 12 Haziran’da yapılacak Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) milletvekilleri seçimlerinde aday olan isimleri Camlı Köşk Restoran’da tanıttı.
Aday tanıtım toplantısına SP Genel Başkan Yardmıcıları Atik Ağdağ ve Birol Aydın’da katılarak partililerle bir araya geldi. İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda SP Zonguldak Milletvekili adayları Şahin Kalça, Uğur Özmekik, Burak Erol, Salih Dönmez ve Hanife Aydın partililere seslenerek kendilerini tanıttı.
Adayların ardından kürsüye çıkan SP Tanıtım işlerinden sorumlu genel başkan yardımcısı Atik Ağdağ
“Maalesef ülke 14 yıldır yani refah yol hükümetinin iş başından ayrıldığı tarihten itibaren 14 yıldır çok ağır bir tahribat içerisindedir. Dış borç almış başını 520 milyar dolarlara 600 milyar Türk liralarına dayanmıştır. Biz 600 milyar liranın kağıt karşılığını şöyle toplasak da taksime göndersek göstersekte desek ki ya millet uyanın uyanın şu paralar varya sizden alınan parlar bu kadar yer kaplayan paralardır. Bu rakamların bizim hafızalarımız almıyor. Hiçbir ticari anlaşmayı, hiçbir askeri sözleşmeyi iptal ettirme. Neticesinde buraya getir seçim öncesi başka bir artistliği yap. Buna inşallah bu seçim öncesi bizler. Milli görüşçüler ve Saadet Partililer müsaade etmeyecek inşallah” dedi.
Teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Birol Aydın ise “Bizim 11 ayda yaptığımızı 11 yılda yapamayanlarla aramızdaki fark bizim bu hedeflerimizden kaynaklanmaktadır. Yani yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye’yi kurma idealimizden kaynaklanmaktadır. Bununla da yetinmiyoruz. Bizimi ayrıca yeniden dünya kurmak gibi ulvi bir hedefimiz ve gayretimiz vardır” diye konuştu.