Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanlığı tarafından basına kahvaltı verildi.
Camlı Köşk'te gerçekleştirilen kahvaltıya Saadet Partisi İl Başkanı Necdet Sarı ve yönetim kurulu üyeleri ile basın mensupları katıldı.
Kahvaltının ardından bir basın açıklaması yapan Saadet Partisi İl Başkanı Necdet Sarı, "Medya kuruluşlarıyla bir araya gelmek için bu kahvaltıyı düzenledik. Geçtiğimiz seçim döneminde gayet güzel çalıştık. Eksiklerimiz oldu onların telafi etmeye çalışıyoruz. Bütün gayemiz Zonguldak'a hizmet bunu da vatandaşa ulaştırmak sizlerin aracılığıyla oluyor" diyerek şunları söyledi:
"Seçimler bitti belediye başkanlarının iş yapabilmesi için halkımızın cebine müracaat etmelerine karşıydık. Ama yine aynı işe başladılar.
Ekstradan paralar tahsil ederek borçlarını kapatmaya veya bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Katı atık yarasının alınmasından yana değiliz. Bu konuyu tekrar başkanlar gözden geçirsinler.
Arsa ve arazi vergilerinin 8/10 kat artırılması gündemde. Önümüzdeki toplantılarda karara bağlanacak. Bu kadar artırılmasını istemiyoruz. Bakanlar Kurulu karar vermiştir ama karar belediye başkanı ve meclis üyelerindedir. Biz bunlardan bu konuda Türkiye ekonomisinin dibe vurduğu, işçi, memur, emeklilerin yaşam şartlarının iyice zorlaştığı esnafın kepenk kapattığı bu dönemde bu vergilerin alınmaması kendi öz kaynaklar ile borçlarını ödeyebilmeleri ve çalışma yapmalarını israftan kaçınmalarını, milli görüş çizgisinde bir belediyecilik anlayışında gelirlerse bu belediye başkanları başarılı olacaktır. Kendilerine bereket gelecektir.
Sayın Başbakanın dediği gibi daha önce milli görüş gömleğini çıkartmadan önce tekeden süt çıkartma örneği bize aittir. Onlarda milli görüş çizgisinde oldukları dönemde de tekeden süt çıkartarak en başarılı şekilde hizmet ederler. Belediye Başkanları milli görüş gömleğini giymeleri ve bizimle beraber siyaset yapmalarını istiyoruz. Doğru yaptıklarında arkalarında yanlış yaptıklarında bunları da halkımıza anlatacağız."