Saadet Partisi’nde (SP) adaylar belirlendikten sonra seçim çalışmaları hemen başladı.
Sonuçların açıklandığı günün akşamı parti binasında toplanan milletvekili adayları, il ve ilçe yönetimiyle bir araya gelerek program hazırlamaya başladılar.
Geçtiğimiz akşam saat 22.00 sularında başlayıp saat 02.00’ye kadar devam eden toplantı hakkında bilgi veren SP Merkez İlçe Başkanı Yusuf Çetin, “12 Haziran’da yapılacak seçimin önemi, diğer seçimlere oranla çok daha büyük. Çünkü coğrafyamız içerisinde gelişen olaylar Saadet Partisi iktidarının ne kadar gerekli olduğunu gözler önüne sermiştir. 11 Nisan itibariyle adaylarımızı belirledik ve bütün il, ilçe yönetimlerimizle bir araya gelip seçim hazırlıklarımıza başladık. Partimizi Türkiye’de birinci parti yapabilmek için mücadele edeceğiz. Seçim gününe kadar çalışan, emekli, öğrenci herkesin sorununu çözmek için çalışacağız. Seçimden alnımızın akıyla çıkacağımıza inancımız tamdır” dedi.
Çetin, diğer partilerin adaylarıyla ilgili soruya, “Tüm partiler bize çalışmış.
Adayların hepsini inceledik, adayların hiçbiri Zonguldak’a katkı sağlayabilecek isimler değil. 7-8 dönemde Zonguldak’a bir şey veremeyen vekiller, bu saatten sonra ne katkı sağlayabilir ki? Vatan-daşlarımızı Saadet Partisi’ne oy atmaya davet ediyoruz” dedi.