Bölgesel Amatör Lig (BAL) 13'üncü Grup'ta şampiyonluğun güçlü adayları arasında yer alan temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, hazırlıklarına , Fener Sahası'nda yaptığı çalışmayla devam ediyor. 
1 Ekim tarihinde başlayacak yeni sezon öncesi sıkı bir idman programından geçen kırmızı-lacivertli takım, Teknik Direktör Talat Özden oyuncularına maç haftasına girilmeden son yüklemeleri yapıyor.
Dün sabah Fener Sahası'nda yaklaşık olarak 1 saat süren idmanda futbolculara kondisyon yüklemesi ve istasyon çalışması uygulandı. İdman kısa süren 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından sona erdi.
 50 günlük hazırlık döneminden sonra futbolcularında, taraftarında 8 gün sonra başlayacak ligi sabırsızlıkla beklediğini belirten Teknik Direktör Talat Özden, Hazırlık döneminde çok yüksek tempoda çalıştık. Bu nedenle futbolcuların çok ciddi bir sakatlık geçirmemsi sevindirici bir durdum. Yapacağımız 2 transfer sonunda kadroyu daha geniş tutmak istiyoruz. Kadromuzun geniş olması statü gereği oynanacak Play-Off sisteminde çok yararlı olacaktır. Tüm bunların ışığı altında çok kısa bir zaman sonunda yeni sezona oynayacağımız maçla merhaba  diyeceğiz. İnanın futbolcular ve taraftarlar gibi liglerin başlamasını biz de sabırsızlıkla bekliyoruz.

RAKİP TOSYA BELEDİYESPOR
Önümüzdeki haftadan itibaren maç haftasına girecek kırmızı-lacivertli takım, Pazar gününü boş geçmeyecek. Eksiklerin görülmesi adına son provasına çıkacak Zonguldak Kömürspor, Bölgesel Amatör Lig'de aynı grup'ta zirve yarışlı verecek Kastamonu temsilcisi Tosya Belediyespor ile hazırlık maçında karşılaşacak. Pazar günü saat 16.00'da Çaycuma Sahası'nda başlayacak maçta artık teknik heyet kafasındaki ideal kadroyu kurmak istiyor.