Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından kentin 23 mahallesinde kapsamında çevre düzenleme ve temizlik çalışmalarımız tüm mahallelerimizde yaygınlaştırılarak devam etmektedir. Karadeniz Ereğli Belediyesi Temizlik işleri Müdürü Halis Geçdoğan, yapılacak şadırvan ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi; Çevre düzenleme çalışmaları kapsamında şehir mezarlığımızda yaptığımız çalışmalara ilave olarak mevcut şadırvanın yenilenmesi amacıyla Selçuklu mimarisinde bir şadırvan projesi hazırlanmış olup yapım aşamasına gelinmiştir.

ŞADIRVAN YENİLENİYOR

Bu kapsamda şehir mezarlığımızda vatandaşlarımız tarafından talep edilen çeşme yapım taleplerini söz konusu şadırvanımızda değerlendirmek istiyoruz. Toplam 8 vatandaşımızın isteğine cevap verecek şekilde projelendirilen şadırvanımıza 8 adet çeşme yapılacaktır.

ÇEŞME İSTEYENLERE DAVET
İlk 4 talep değerlendirilmiş olup diğer 4 talep çeşme için yapılacak başvurular katkı payı alınmak suretiyle değerlendirilecektir. Söz konusu kişiler kendilerine ait bölüme isimlerini yazdıra bileceklerdir. Her zaman olduğu gibi halkımızın belediyeye vermiş olduğu destek çok önemlidir. Bu çalışmasızında da hem şehir mezarlığına çeşme yaptırmak isteyen halkımızın taleplerini karşılayacağız hem de mevcut şadırvanı daha kullanışlı ve görsel hale getireceğiz"