Alaplı Belediyesi 1.Ramazan Feshane Şenlikleri’nde sahne alan pop müziğin güçlü yorumcularından Şafak Sönmez, konser alanını dolduran halka muhteşem bir konser verdi.

Alaplı Belediyesi 1.Ramazan Feshane Şenlikleri’ne Şafak Sönmez’in muhteşem konseri ve Sezer Butik’in muhteşem defilesi damgasını vurdu. Müzik kanallarında sürekli yayınlanan “Ağlama” isimli şarkısıyla sahneye çıkan Şafak Sönmez, şarkının nakarat bölümlerini halkla birlikte söyledi. Bu şarkıyı tüm şehit aileleri ve yakınları için söylediğini belirten Şafak Sönmez, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı ve sabır diledi.

Birbirinden güzel şarkılarıyla alanı dolduran halka müzik ziyafeti sunan Şafak Sönmez, kendisinin Alaplı’da olmasını sağlayan Alaplı Belediyesi’ne, Ekşioğlu organizasyon’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Sahneden Şafak Sömnez’e teşekkür konuşması yapan Alaplı Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu da, Şafak Sönmez’in çok güçlü bir sese sahip olduğunu ve bugüne kadar Alaplı’ya gelmiş en güçlü ses sanatçısı olduğunu belirterek, “Çok geç sahne almanıza rağmen bu kalabalığın sizi niye bu saate kadar beklediğini sizin ilk şarkınızı dinledikten sonra anladım.  Siz Alaplı’ya gelmiş en güçlü ses sanatçısısınız” dedi.

Çimenoğlu, Alaplı’daki Ramazan Şenlikleri’nin esnafıyla, vatandaşıyla, işçisiyle, memuruyla, çiftçisiyle “Alaplı’nın Şenliği” olduğunu belirterek, “Bu şenlikler Alaplı’da yaşayan herkesin eseridir” dedi.

Şafak Sönmez’in konserinden önce Sezer Butik firması tarafından muhteşem de bir defile sunuldu. Sahneye çıkan amatör mankenler profesyonel mankenleri aratmayan bir gösteri sergilerken, halk tarafından da büyük bir beğeni ve ilgiyle izlendiler.

Alalplı Belediyesi Ramazan Şenlikleri’nde ayrıca Ereğli, Zonguldak ve Alaplı’dan da yerel sanatçılar sahne aldı.