Halkın Sesi Gazetesi Sayfa Editörü Cevdet Akgün, Bakış Dergisi'nin Editörü Muzaffer Akgün, İsmet Akgün (merhum), Emine Çelik, Muhammet Akgün, Safiye Gülay, Ayşe Aydın, Nuray Keleşoğlu'nun anneleri 86 yaşında yaşama veda eden Safinaz Akgün  toprağa verildi.

 

Safinaz Akgün'ün cenazesi 29 Mart 2012 Perşembe günü Acılık Camisi'nde ikindi de kılınan cenaze namazının ardından Kozlu Kılıç Mahallesi Aile Mezarlığı'nda gözyaşlarıyla toprağa verildi.

 

Safinaz Akgün'ün cenaze törenine, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak Barosu Başkanı Kerem Ertem, AKP Zonguldak eski Milletvekili Polat Türkmen, 19'uncu dönem Zonguldak Milletvekili Ali Uzun, Kilimli eski Belediye Başkanı Ali Arslankılıç,  MHP  İl Başkanı Mustafa Korkutan, MHP Merkez  İlçe Başkanı Gürkan Gülay, CHP Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun, DP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Karagüzel,Türk Ocakları Başkanı Erol Şeref,  Zonguldak eski Belediye Başkanı Secaattin Gonca, ZESOB Başkanı Muharrem  Coşkun,  Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Enerji Bir Sen Şube Başkanı Musa Şekerci, Valilik Özel Kalem Müdürü Mehmet Zafer Alas, Zonguldak-Karabük ve Bartın illeri eski Bölge Çalışma Müdürü Fazilet Öztürk, Zonguldak ve Kilimli belediye meclis üyeleri, bazı daire müdürleri ile Akgün ailesinin gazeteci dostları ile dost ve akrabaları katıldı.

Cenazeye Zonguldak il Basın Kontrol Kurulu Başkanı Mehmet Zafer Alas, Zonguldak-Karabük ve Bartın illeri eski Bölge Çalışma Müdürü Fazilet Öztürk ile Gazetemiz Köşe Yazarlarından Eyüp Bektaş'ta katıldı. Muzaffer Akgün'ün eşi Meryem Akgün'e de başsağlığı dileyen dostları merhumeye de Allahtan rahmet dilediler.

Muhammet, Muzaffer ve Cevdet Akgün başsağlığı dileklerini birlikte kabul ettiler.

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'in dışında Zonguldak'ın eski milletvekillerinden Polat Türkmen ile Ali Uzun'da cenazeye katılanlar arasındaydı.