Kdz. Ereğli Sağlık Grup Başkanlığı 112 ekiplerini, olaylara zamanında müdahale etmesi için 3 ayrı noktada konuşlandırdı.

Ereğli İlçesi Sağlık Grup Başkanı Diş Tabibi Yüksel Tuncer, 112'nin önemli bir hizmet verdiğini ifade ederek, hizmet kalitesinin her geçen gün arttığını dile getirdi. Tuncer, 112 kurulduğu günden bu yana hızla ilerleyerek iyi bir çalışma ve iyi bir hizmet verme sürecine girmiştir. Ereğli ilçemizde üç noktada 112 konuşlanmış bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi Gülüç mevkiinde konuşlandırıldı. Yerini kiraladık ve taşınmak üzereler. Bir tanesi bilindiği üzere sanayi içerisindeydi. Onu da Devrek Yol ayrımı Fevzi Özdemir Aile Sağlık Merkezi'nin altına taşıyacağız. Bir diğeri de var olan hastanedeki 112 ekibimiz. Bu üç noktadan bizlere başvuran vatandaşlara aciliyetli olan vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyoruz." dedi.

Hizmetin kalitesi yükselince vatandaşların da duyarlılığın arttığını kaydeden Tuncer, "Daha önceki görüşmelerimizde yanlış ihbarların artışı söz konusuydu. Ancak bu sene içerisinde yapılan duyurular ve açıklamalarla bu sayıda büyük oranda düşüş gözlendi. açıklamasında bulundu.