Ormanlı Çok Programlı Lisesinde bir öğrencinin burnunun kırılması ile ilgili ailenin iddialarının ardından Okul Aile Birliği Başkanı Muhammet Çinkılıç açıklamada bulundu.

Söz konusu üzücü olayın hemen ardından okul yönetiminin öğrenciyi alarak sağlık ocağına götürdüğünü ve ilk müdahalesinin gerçekleştirildiğini belirtti.

 

Okul yönetiminin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiğine dikkati çeken Çinkılıç yaptığı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

Öğrencimiz sağlık ocağına olayın hemen ardından götürülmüş, ailesine bilgi verilmiştir. Ailenin iddia ettiği gibi bir durum söz konusu değildir. Çocuk en yakın sağlık ocağına çıkartılmış, burnu kırık olduğu belirtilmiş ve okul yöneticilerimiz tarafından ambulansa bilgi verilmiştir. Söz konusu olayla ilgili babanın vermiş olduğu açıklamalar ve söylemler biraz abartılmıştır bizim okul yöneticilerimiz yaşanan üzücü olayın ardından anında ambulans aranmış sağlık ocağına da ulaştırılmıştır. Bu tür açıklamalar okulumuzun birlik ve beraberliğini bozmaya dönüktür, o yüzden kamuoyunun bu tür söylemlere itibar etmemesini rica ediyoruz. Okulumuz yöneticileri ile güzel hizmetlere imza atmakta, eğitim ve öğretim çıtası daha da yukarılara taşınması hedeflenmektedir”