“Dünya Sağlık Örgütü’yle ortaklaşa Sağlıklı Beslenme Konusunda Çalışmalar yürüten Visiorn Firması” Kdz. Ereğli’de seminer düzenledi. Seminer de Rus doktorlar Margarita Shepeleva ile Kalinina Svetlana sağlıklı beslenme konusundaki görüşlerini ayrıntılarıyla açıkladılar.
Katılımın yoğun olduğu ve Kdz. Ereğli Sanat Kurumu Derneği’nin binasında düzenlenen  Biyolojik Aktif Gıda Destek Ürünlerinin tanıtımını da amaçlayan seminerde, yaşam içinde dışarıdan vücuda giren zararlı kimyasalları vücuttan dışarıya atmak ve bu ürünleri kullanırken de, dışarıdan gelen zararlıları da vücuda sokmamanın amaçlandığı vurgulandı.
Firma yöneticilerinin düzenlediği bu seminere katılanlar, kan kanserinden spastik çocuğun iyileşmesine kadar bir çok hastalıkta hücre yenilemesi sağlandığını öğrendiler. Hüc-re yenilenmesine katkı veren bu doğal ürünlerle ilgili bilgi alanlar seminerden çok yararlandıklarını dile getirdiler.
İstanbul’dan Kdz. Ereğli’deki seminere tanıtım amaçlı olarak organizasyon düzenleyen Kdz. Ereğlili Nevin Erhal “Sağlıklı yaşam için sunu yapmaya geldik. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde bize her türlü desteği veren Suat Önder’e teşekkür ederim” dedi.