Sen Zonguldak Şubesi, trafik kazasında hayatını kaybeden üyesinin ailesine 15 bin TL'lik çek verdi.
Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde görev yaptığı esnada iş çıkışı evine giderken trafik kazasında hayatını kaybeden 51 yaşındaki Hasan Akyol'un ailesine Sağlık-Sen sahip çıktı. Üç çocuk babası iken vefat eden Akyol'un ailesini ziyaret eden Sağlık-Sen heyeti, baş sağlığı diledi.
Sendika tarafından çıkartılan ferdi kaza sigortası kapsamında ailenin evine giderek çocuklarına 15 bin TL'lik çek verildi.
Sağlık Sen Genel Sekreteri Semih Durmuş, Sağlık Sen Zonguldak Şube Başkanı Mehmet Ali Kara, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mustafa Çıtlak çekleri ailenin çocuklarına verdi.
Sağlık Sen Genel Sekreteri Semih Durmuş, Elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden üyemiz Hasan Akyol'un eşi ve çocuklarına ferdi kaza sigortası kapsamında 15 bin TL'lik çekini kendilerine takdim ettik. Kurulduğumuz günden bu yana hizmet sendikacılığını benimseyen bu anlamda her platformda üyelerinin haklarını korumayı kendisine ilke edinen Sağlık-Sen, tüm üyelerine hayatın olağan akışı içinde yaşanabilecek kazalar karşısında belli ölçüde destek olmak amacıyla ferdi kaza sigortası yaptırmıştır. İhtiyaç duyulmasını hiçbir zaman arzu etmesek de hepimizin başına gelebilecek bu kazalar karşısında gerek üyelerimiz gerekse bu gün acısını paylaştığımız Hasan Akyol örneğinde olduğu gibi geride kalan ailelere belli ölçüde destek sağlamak açısından ferdi kaza sigortasını sendikamız adına önemli bir hizmet sayıyoruz. Bu vesile ile bir kez daha merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve camiamıza sabır, baş sağlığı diliyorum dedi.