Memur Sen'e bağlı Zonguldak Sağlık Sen Şubesi tarafından Çaycuma Devlet Hastanesinde Veri hazırlama kadrosunda çalışırken iş çıkışı geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybeden 44 yaşındaki evli iki çocuk babası Saim Türkoğlunun ailesine 15 bin lira maddi yardımda bulundu.  
Acılı ailenin evine giderek taziye ziyaretinde bulunan Sağlık Sen Genel Başkan Vekili Semih Durmuş, Sağlık Sen Zonguldak Şube Başkanı Mehmet Ali Kara, Yönetim Kurulu üyeleri, Çaycuma Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Alper Koçbıyık, Atatürk Devlet Hastanesi Müdürü Mehmet Hamzaçebi, Çaycuma   Devlet Hastanesi Müdürü Ahmet Koraman tarafından aileye başsağlığı dileklerinde bulundular. Daha sonra ziyarette Sağlık Sen Genel Başkan Vekili Semih Durmuş tarafından Saim Türkoğlu’nun eşi Zerrin Türkoğlu’na 15 bin liralı k yardım çekini verdi. Sağlık Sen'in  yardımından oldukça duygulanan acılı eş Zerrin Türkoğlu ise, " Sağlık Sen Yöneticilerinin bu acılı günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak hem acımızı paylaştılar hem de  bu anlamlı yardımlarından dolayı teşekkür etmek istiyorum" dedi.  
Sağlık Sen Genel Başkan Vekili Semih Durmuş ta konu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi. " Trafik kazası sonucu hayatını kaybeden üyemiz Saim Türkoğlu’nun eşi Zerrin Türkoğlu’na ferdi kaza sigortası kapsamında 15 bin lira yardım çekini verdik. Hayatını kaybeden Saim Türkoğlu’na Allahtan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. 
Her bir Sağlık Sen üyesinin zor günlerinde geride kalan aile fertlerine maddi ve manevi yardımcı olabilmek adına üyelerimizi ferdi kaza sigortası güvencesi altına almaya devam ediyoruz. Bu vesile ile göz ardı edilen çok ciddi bir sorunu gündeme getiren Durmuş, Sağlık hizmeti sunarken hayatını kaybeden Memurların eş ve çocuklarına ölüm aylığı bağlanmadığı gerçeğini sorumlu ve ilgili tüm çevrelere hatırlatmak  istiyorum. Sağlık hizmeti ciddi riskleri bünyesinde barındırmaktadır. Bu riskler hem sağlık hizmeti sunucuları hem de sağlık hizmeti alanlar için geçerlidir. Sağlık hizmeti alanlar adına düzenlemeler yapılmış olmakla beraber hayatını kaybeden Memur ve ailelerinin yeteri kadar güvence altına alınmadığını ifade ederek konuşmasına devam eden Durmuş, bu konuda acilen bir çözüm üretilmelidir. 
Hizmette beş yılını doldurmadan görevi başında değişik nedenlerle hayatını kaybeden Memurların geride kalan eş ve çocuklarının ölüm aylığına değinen Genel Başkan Vekili, bu hukuksuzluğa son verilmesi gerektiğini belirtti. Bu sorunu yetkili Sendika olarak Toplu Sözleşme Masasına götüreceklerini özellikle vurgulayan Durmuş, hükümet yetkililerinin bu sosyal adaletsizliği ortadan kaldıracak düzenlemeleri biran önce hayata geçirilmesi gerektiğine vurgu" yaptı.