**Kdz. Ereğli'de Özel Echomar Hastanesi, sosyal güvelik şemsiyesi altındaki olan ve olmayan tüm vatandaşlara sağlık hizmeti vermeye başladı.

**4500 metre kare kapalı alana ve geniş otoparka sahip olan  hastanede, 23 uzman doktor, 16 poliklinik, 2 ameliyathane bulunuyor.

**Hastanenin Başhekimliğine ise, uzun yıllar Erdemir Hastanesi'nin başında görev yaptıktan sonra emekli olan İbrahim Kayhan getirildi.

"Sağlıkta yeni bir dönem" sloganı ile Kdz. Ereğli'de yeni bir özel hastane açıldı. 3 Aralık 2009 tarihiyle hizmet vermeye başlayan hastane; Çetin Apatay Bulvarı üzerinde ve çok geniş bir otopark alanına sahip. 4500 metre kare kapalı alanı bulunan Özel Echomar hastanesinde 23 uzman doktor görev yapıyor. 16 poliklinik ve 2 genel ameliyathanenin bulunduğu hastanede, 150 yardımcı tıp ve idari personelin hizmet içi eğitimini tamamladığı ve "güler yüzü ve etkin sağlık hizmeti" vermek için hazır olduğu vurgulandı. Hastaneden bu konuda yapılan açıklamada, "Tüm sosyal güvenlik şemsiyesi altında olan veya olmayan vatandaşlarımıza  açık olup, aşağıdaki branşlarda tep teknolojisinin en son yeniliklerini barındıran donanımları ile "güvenli sağlık hizmeti verecektir" denilerek şu açıklama yapıldı: "Hastanemizde beyin cerrahisi, üroloji, KBB, ortopedi ve travmatoloji, kadın hastalıkları ve doğum, genel cerrahi, iç hastalıkları, çocuk sağlığı ve hastalıkları, kardiyoloji, dermatoloji, nöroloji, göğüs hastalıkları branşlarında hizmet verilecektir. Ayrıca açık emar, sipiral tomografi, dopler, ultrason, 4 d dopler, mamografi ve röntgenin bulunduğu görüntüleme merkezi ve biyokimya, mikrobiyoloji laboratuarları da eğitimli personelimiz ile sayın halkımıza "özenli sağlık hizmeti" verecektir.
Yine hastanemiz bünyesinde "7/24 acil servis ve ambulans hizmetleri" mevcuttur."
Kdz. Ereğli'ye sağlık hizmetlerinde yeni bir seçenek sunan Özel Echomar Hastanesi'nin Başhekimliği görevine ise, Erdemir Hastanesi'nde de uzun yıllar Başhekimlik görevi yaptıktan sonra emekli olan Dr. İbrahim Kayhan'ın getirilmesi çok olumlu karşılandı.