Rap müziğinin Türkiye'deki en önemli temsilcisi Sagopa Kajmer (Yunus Özyavuz) yepyeni projesi ''Saydam Odalar''la Zonguldak'a geliyor. Seçkin Organizasyon'un düzenlediği Sagopa Kajmer konserleri, 30 Eylül 2011 Cuma günü saat 19.00'da Ereğli Erdemir Kültür Merkezi'nde, 1 Ekim 2011 Cumartesi günü saat 18.00'de ise Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

SAGOPA KAJMER'İN KİMLİĞİ
Sagopa Kajmer (1978, Samsun) DJ, prodüktör, turntablist, rap müzik sanatçısı. Asıl adı Yunus Özyavuz'dur. Silahsız Kuvvet takma adını da kullanmıştır. (Ayrıca Dj, Mic, Check olarak da bilinmektedir.)
1997'de üniversite okumak için İstanbul'a geldi. "İstanbul Ünversitesi Fars Dili ve Edebiyatı". 1998'de kendi müzik stüdyosu Kuvvetmira'yı kurarak müzik çalışmalarına başladı. 1999 yılında çeşitli sanatçıların yer aldığı ilk Türk rap albümü "Yeraltı Operasyonu" albümünde ilk projesi olan "Silahsız Kuvvet" ismiyle yer aldı ve en fazla dikkati çeken kişi oldu. 2001 yılında ilk albümü Silahsız Kuvvet "Sözlerim Silahım" çıkardı. 2002 yılında ikinci albüm Silahsız Kuvvet "İhtiyar Heyeti" çıktı. 2002 "Sagopa Kajmer"i yarattı. İsmiyle aynı adı taşıyan bir albüm çıkardı. 2002 yılında Ceza "Med Cezir" albümünün prodüktörlüğünü yaptı. Albümün tüm müziklerini kendisi yaptı. 2003 yılında yeni albümü "Bir Pesimistin Gözyaşları" albümünü tamamladı ve 2004 yılında double olarak 150 dakika süren bir albüm piyasaya çıkarttı. Yepyeni bir sound yaratarak büyük dikkat çekti. 2004 yılında FUCHS "Huzur N Darem" albümünün prodüktörlüğünü yaptı. 2004 Cem Yılmaz'ın G.O.R.A. filminin Soundtrack müziklerini yaptı."Al da buradan Yak isimli parçaya video klip çekti. Dj MicCheck Türkiye'de "turntablizm" akımının öncüsüdür. (plaklarla scratch show). İstanbul'a yerleştikten sonra müzik çalışmaları ve üniversite eğitiminin yanı sıra en güçlü radyolarda müzik direktörü ve DJ olarak çalıştı. Halen Power FM'de program yapmaktadır. 2000 ve j&b festivallerinde DJ'lik yaptı. Yurt dışında çeşitli yerlerde DJ'lik yaptı. Çok önemli bir müzik birikimi ve arşivine sahip Dj MicCheck "Sagopa Kajmer" kimliğiyle "Pesimist Underground Rap" tarzını oluşturmuş, müzik kalitesi, söz zenginliği ve etkileyici sesiyle kendisini birçok değişik kitleden insana kanıtlamıştır. Yurt dışından sanatçılara da altyapı müzikler hazırlamıştır.

SAYDAM ODALAR
İlk başta ''Galiba'' isimli şarkısına bir single cd çıkarmayı planlayan Sago, daha sonra bu fikri genişletmiş ve mini bir albüm hazırlayacağını duyurmuştu. Toplam 6 yeni şarkı içeren Saydam Odalar albümü aynı zamanda Sagopa Kajmer'in 2010 senesinde internetten hediye olarak verdiği ve insanlar tarafından çok sevilen ''Ardından Bakarım'' şarkısını da içinde barındırıyor. Eşi ''Kolera (Esen Özyavuz)'' ile 2 yeni ortak çalışma yapan Sago, bu albümünde de Kolera hayranlarını mutlu ediyor. Galiba adlı yeni şarkısının birçok farklı mixini içeren Saydam Odalar adlı yepyeni Sagopa Kajmer albümü toplam 16 şarkıdan oluşan arşivlik bir rap ziyafeti.