Rap müziğinin Türkiye'deki en önemli temsilcisi Sagopa Kajmer, Atatürk Kültür Merkezi'nde(AKM) bir konser vererek, Zonguldaklı hayranlarını coşturdu. Gerçek adıyla Yunus Özyavuz olan rapçı, yepyeni projesi ''Saydam Odalar'' adlı albümüyle çıktığı turnede, Seçkin Organizasyon aracılığıyla Zonguldak'ta rap müzik severlerle buluşarak albümünün tanıtımını yaptı.
İlk başta ''Galiba'' isimli şarkısına bir single CD çıkarmayı planlayan Sagopa, daha sonra bu fikri genişletmiş ve mini bir albüm hazırlayacağını duyurmuştu.
Toplam 6 yeni şarkı içeren Sagopa Kajmer Saydam Odalar albümü, aynı zamanda Sagopa Kajmer'in 2010 senesinde internetten hediye olarak verdiği ve insanlar tarafından çok sevilen ''Ardından Bakarım'' şarkısını da içinde barındırıyor.
Galiba adlı yeni şarkısının birçok farklı mixini içeren Saydam Odalar adlı yepyeni Sagopa Kajmer albümü toplam 16 şarkıdan oluşan arşivlik bir rap ziyafeti içeriyor. Kon-serde rap müzik sever gençler, Sagopa şarkıla-rını birlikte söyleyerek, tempo tutturdular.