Kdz.Ereğli sahil bandının içinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Motosikletin çarptığı yaralı 112 ambulansı ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza Ereğli'de sahil bandında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Tayfun Gültekin arkadaşı Gökhan Altıntaş'ı da alarak kendisine ait 67 TK 831 plaklı motosikleti ile sahil bandında gezmeye başladı. Hızını arttıran sürücü yayaların bulunduğu sahil bandında motorun kontrolünü kaybetti. Karşıdan gelen yayalara çarpmamak için motoru yatıran Gültekin, yaya Erkan Gümüştaş'a çarparak motordan düştü. Yan yatan motosiklet 50 metre sürüklendikten sonra durabildi.

Kazanın meydana gelmesinin ardından yaralıların yanına çevredeki vatandaşlar akın etti. Sürücü Tayfun Gükltekin ve motosiklette yolcu olarak bulunan Gökhan Altıntaş kazadan hafif yaralı olarak kurtuldu. Motosikletin çarptığı yaya Erkan Gümüştaş ise kazada kolundan ve ayağından yaralandı. Yüzünde de çizikler oluşan Gümüştaş için sağlık ekiplerine haber verildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri Erkan Gümüştaş' a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ereğli Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırdı.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik ekipleri kaza yerinde hazırlanan tutanağın ardından sürücü Tayfun Gültekin'in ifadesini almak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Kaza ile ilgili tahkikat devam ediyor.