Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın, ilgili daire müdürleriyle birlikte sahilde incelemelerde bulunduğu ve fırtınada zarar gören yerlerin tadilat ve tamiratlarını incelediği bildirildi.  Uysal’ın gördüğü eksikliklerin giderilmesi ve işgaliyelerin kaldırılması için ilgili müdürlere talimat verdiği gönderilen ileti ile şöyle açıklandı..



Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yeni haftaya sahil güzergahında, ilgili müdürlerin de katılımıyla incelemelerde bulunarak başladı.

Başkan Uysal, beraberinde başkan yardımcısı Atilla Bulak, Zabıta, Temizlik, Fen işleri, İşletme İştirakler ve Park Bahçeler müdürleriyle birlikte sahil güzergahını gezdi. Yaşanan fırtınada zarar gören yerlerin tamiratları ve diğer bölgelerde süren tadilatları inceleyen Başkan Uysal, ağaçların budanmasından, taşların düzenine kadar gördüğü tüm eksikliklerin giderilmesi için ilgili müdürlere talimat verdi.



Başkan Uysal ayrıca gezi sırasında sahil boyunca görülen işgaliyelerinde 1 Ekim tarihine kadar kaldırılması için Zabıta Müdürüne talimat verdi.