AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, 18 yaşını doldurmuş ve ilk defa oy kullanacak olan 100 genç ile bir araya geldiği Kepez'de de gençlerin havai fişekler eşliğinde karşılandığı açıklandı

GENÇLERLE HAMBURGER YEDİ
Konuya ilişkin AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı'ndan gönderilen iki ayrı açıklama şu şekilde: "Gençlik Kollarının Lal Kafe’de düzenlediği organizasyonda Şahin salona girerken gençler kendisini slogan ve alkışlarla karşıladı. Gençlerle hamburger yiyen Erol Şahin, gençlerle ilgili projelerinden bir kısmını kendilerine anlattı. Ereğli’nin eğitim kenti olacağını belirten Şahin, 5 yılda 5 Fakülte yapacaklarını ve öğrenci sayısının da 10 bine çıkacağını söyledi. Zaman zaman sloganlarla konuşması bölünen Erol Şahin gençlerin kendisine gösterdiği sevgi karşısında duygulu anlar yaşadı. 



"EN POPÜLER SANATÇILAR GETİRİLECEK"
İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Gençlik Kolları Başkanı Tekin Alabaş’ın da katıldığı organizasyonda konuşan AK Parti Belediye Başkan adayı Erol Şahin, Ereğli’de festivallerin en iyi şekilde yapılacağını, en popüler sanatçıların getirileceğini ve organizasyonların şehrin tüm caddelerine yayılacağını açıkladı. Erol Şahin, yaptığı konuşmasında, 5 yıl sonunda Ereğli’den en az 100 milli sporcunun çıktığı gibi, 100 gencin de Murat Boz gibi ünlü sanatçı olacağını ifade etti ve gençlerin her türlü taleplerine belediyenin en iyi şekilde cevap vereceğini vurguladı.

SAHİLDE GEZİNTİYE ÇIKTI
Gençlerin Ereğli’nin ve ülkenin geleceği olduğunu söyleyen Erol Şahin, zama zaman gençlik buluşmaları düzenleyeceklerini ve bu buluşmalarda gençlerin belediye çalışmaları ile ilgili önerilerini alacaklarını kaydetti. AK Parti Belediye Başkanı Erol Şahin daha sonra gençlerle birlikte sahilde gezintiye çıktı. Erol Şahin gün içerisinde de sokaklarda gezerek çay ocaklarında sohbet eden vatandaşların masalarına konuk oldu ve onlarla uzun uzun sohbet etti.



ŞAHİN, FİŞEKLERLE KARŞILANDI!..
"Kepez Solak yolayrımında mahalle sakinleri ile Şahin'in buluşması oldukça heyecanlı anlara sahne oldu. Halkın sloganları ile karşılanan Erol Şahin, vatandaşlara projelerini anlattı. 



KAHVALTI PROGRAMI
Erol ŞAHİNPazar gününe de gençlerle kahvaltı yaparak başladı. Gençlik Kolları Başkanı Tekin ALABAŞ ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Lise Teşkilatı, Üniversite Teşkilatı olarak yoğun bir kalabalıkla karşılaşan ŞAHİN gençlerle yakından ilgilendi. Pastel kafede gençlik kolları üyeleri ile buluşan Belediye Başkan Adayı Erol Şahin, burada da gençlere yönelik projelerini tekrarladı.Özellikle şehrin kültürel , ekonomik ve sosyal değerleriyle ortaya koyduğu projelerini anlatan ŞAHİN iş istihdamına yönelik gençlerin yol haritasına ışık saçtı. Seçim çalışmalarını olağanüstü bir enerji ile sürdüren ŞAHİN,kahvaltı sonrası gençlerle hatıra fotoğrafı ile kahvaltı programını sonlandırdı. Daha sonrasında sahildeki kafeleri ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet ederek onların sorunlarını dinledi. Şahin'e beraberinde İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır da eşlik etti.