Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Kozlu İlçe Belediye Başkanı Ertan Şahin'in cenazesi toprağa verildi. 

Geçen yıl lenfoma kanseri teşhisi konan ve dün tedavi gördüğü Ankara Hacettepe Üniversitesi Onkoloji Hastanesinde 50 yaşında hayatını kaybeden Şahin için ilk olarak Kozlu Belediye Başkanlığı binası önünde helallik alındı.

İlçe meydanında düzenlenen cenaze töreninde konuşan Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Ertan Şahin'in sağlık sorunlarına aldırmadan hizmet bayrağını daha ileriye taşımak için var gücüyle çalıştığını söyledi.





Karakaya, "Bu fani dünyada hiçbir şey küsmeye, darılmaya gelmez. Ertan başkanımız bütün Kozlu'nun gönlünde yer etmiş bir şahsiyetti. Yaptığı hizmetlerle anılacak. Hepimizin hakkı helal olsun. Sözün tükendiği yerdeyiz. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun." dedi.

Kozlu Belediye Başkanvekili Mustafa Çakır, Kozlu'nun medarı iftiharı, gece gündüz yılmadan yorulmadan Kozlu için çalışan Şahin'i ebedi istirahatgahına uğurlamanın acısını yaşadıklarını söyledi.





AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ise Şahin'in Kozlu'da güzel çalışmalar yaptığını ifade ederek, ailesine sabır diledi.

Evli ve 2 çocuk babası Şahin'in cenazesi, ilçe meydanında kılınan cenaze namazının ardından Şehitler Mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine Şahin'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Zonguldak milletvekilleri Özcan Ulupınar, Faruk Çaturoğlu, CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı ile vatandaşlar katıldı.

AK PARTİ ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ FARUK ÇATUROĞLU:

 

Mütevazı ve çalışkan kişiliğiyle bilinen Zonguldak Kozlu İlçemizin değerli Belediye Başkanı Sayın Ertan Şahin bir süredir tedavi gördüğü Ankara Hacettepe Tıp Fakültesi Hastanesinde hakkın rahmetine kavuşmuştur.  

 

Belediye Başkanımız Ertan Şahin’i kaybetmenin derin bir üzüntüsü içerisindeyiz. Kozlu ilçemize unutulmaz hizmetlerde bulunan güzel insan Ertan Şahin’e Cenabı Allah´tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, Belediye çalışanlarına, Kozlu halkımıza ve AK Parti ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.

 

ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ ÖZCAN ULUPINAR:

 

Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’ in vefatı ile ilgili başsağlığı mesajı yayımladı.

Ulupınar mesajında;

“Yol arkadaşımız, Kozlu ilçemizin Belediye Başkanı Ertan Şahin’ i yakalandığı elim hastalık sonucu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Her daim Kozlu ve Kozlu’ lular için zaman mefhumu gütmeden emeğini esirgemeyerek görevini ifa eden başkanımıza Allah’ tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve tüm Zonguldak’ lı hemşerilerime başsağlığı ve sabır diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

CHP ZONGULDAK MİLLETVEKİLİ ŞERAFETTİN TURPCU:

 

CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü Ankara Hacettepe Üniversitesi Onkoloji Hastanesi'nde hayatını kaybeden Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin için bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Turpcu'nun mesajı şöyle: 

 "Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendik.  

Çok genç yaşta hayatını kaybeden Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin'e Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine, Kozlu halkına ve tüm Zonguldaklı hemşehrilerime sabır ve başsağlığı diliyorum."

 

ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI MUHARREM AKDEMİR:

 

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle Hacettepe Üniversitesi Onkoloji Hastanesi'nde tedavi görmekte olan Kozlu Belediye Başkanı Sayın Ertan Şahin'in vefat etmesi nedeniyle Belediye Başkanı Muharrem Akdemir bağsağlığı mesajı yayınladı.

Derin üzüntü içerisinde olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Muharrem Akdemir; “Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Kozlu Belediye Başkanımız Sayın Ertan Şahin’in vefat haberini büyük bir keder ve üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Beyefendi kişiliği ve çalışkanlığı ile her zaman gönüllerde yer eden ve genç yaşta aramızdan ayrılan Kozlu Belediye Başkanımız Sayın Ertan Şahin'e, Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, sevenlerine, Kozlu Belediye çalışanlarına ve Kozlu halkına başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun.. Başımız sağolsun.

 

GENEL MADEN İŞÇİLERİ SENDİKASI:

 

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu, Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in vefatı nedeniyle bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Başsağlığı mesajı şöyle; “Kozlu Belediye Başkanımız Sayın ERTAN ŞAHİN’in vefatından dolayı büyük bir üzüntü içindeyiz.

Değerli Belediye Başkanımız Şahin, Kozlu’daki eserleri ve hizmetleriyle daima anılacaktır.

Genç yaşta, yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayarak vefat eden Sayın Ertan Şahin’e Allah’tan rahmet dileriz. Mekanı Cennet olsun.

Başta ailesi ve Kozlu halkı olmak üzere tüm sevenlerine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.”

 

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. MAHMUT ÖZER:

 

Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer Ertan Şahin için başsağlığı mesajı yayınladı. "Zonguldak Kozlu Belediye Başkanımız ERTAN ŞAHİN’e Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır ve metanet, Kozlu Halkına ve Kozlu Belediye Başkanlığı çalışanlarına baş sağlığı diliyorum" 

 

CHP KDZ. EREĞLİ İLÇE BAŞKANI SERTAN OCAKCI:

 

Kozlu Belediye Başkanı Ertan ŞAHİN’nin vefatını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.

Hayatını kaybeden Kozlu Belediye Başkanı Ertan ŞAHİN’e  Allahtan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Kozlu halkına başsağlığı diliyorum.