AK Parti Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’in Zonguldak ve ilçelerinde bazı ziyaretler gerçekleştireceği bildirildi.

 

Konuya ilişkin Ak Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığından gönderilen yazılı açıklama şu şekilde: AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin’in 7 Ağustos Perşembe günü gerçekleştireceği; Zonguldak programının netleştiğini belirterek, Şahin’in Zonguldak programını Ereğli’de tamamlayacağını söyledi.

 

DEVREK’TE KARŞILANACAK

Çakır, çeşitli temaslarda ve ziyaretlerde bulunmak amacıyla Zonguldak ve ilçelerine günü birlik program planlayan Şahin’in Perşembe günü (yarın) saat 10:45’de Devrek’te partililer tarafından karşılanacağını belirterek şu görüşlere yer verdi:  “Karşılama sonrasında saat: 11.00’de Sayın Şahin Devrek Sivil Toplum Örgütleri ve Teşkilatla Çay Sohbetinde buluşacak. Buradan Çaydeğirmeni Belediyesine geçerek Teşkilat ve Halkla bir araya gelecek olan Sayın Şahin,  Gökçebey Belediyesi ziyaret ettikten sonra Çaycuma’ya geçerek Nebioğlu, Bakacakkadı belediyesinde çeşitli görüşmeler yapacak.  Aynı gün Zonguldak’ta saat: 18.00’da basın toplantısı düzenleyecek olan Sayın Şahin ardından saat: 19.00’da Ereğli ilçemize gelecek. 19.30’da Ereğli belediyemizi ziyaret edecek olan Şahin, akşam yemeğinde ise Ereğli ilçemizde sivil toplum kuruluşları ve partililer ile bir araya gelerek, 10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve ülke gündemi ile ilgili önemli açıklamalar yapacak.

 

MEHMET ALİ ŞAHİN’İN AYRINTILI ZONGULDAK PROGRAMI İSE ŞÖYLE

 

7 Ağustos 2014 Perşembe

11.00 Devrek Sivil Toplum Örgütleri Ve Teşkilatla Buluşma Çay Sohbeti

12.45 Çaydeğirmeni Belediyesi Ziyaret

13.00 Gökçebey Teşkilat Ve Halkla Buluşma (Çay Bahçesi)

13.45 Gökçebey Belediyesi Ziyaret

14.15 Yemek

14.45 Bakacakkadı Belediyesi Ziyaret

15.00 Nebioğlu Belediyesi Ziyaret

15.30 Çaycuma Kaymakamlık Ziyaret

16.00 Çaycuma Çarşı Merkezi Esnaf Gezisi

16.30 Çaycuma Albuzlar Restorant Sivil Toplum Kuruluşları İle Buluşma

18.00 Zonguldak Merkez Teşkilatla Buluşma Basın Açıklaması(Camlı Köşk)

19.30 Ereğli Belediyesi Ziyaret

20.00 Ereğli Sivil Toplu Kuruluşları İle Akşam Yemeği(Büyük Anadolu Otel)