Köy temsilcileri, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Kahvaltılı toplantıda 2010 yılı değerlendirilirken, il genel meclisi üyeleri ve ilçe başkanı tarafından 2011 yılında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi.

AK Parti İlçe Başkanı Erol Şahin, 2010 yılının son gününde ilçe yönetim kurulu üyeleri ile il genel meclisi üyelerinin de katılımı ile köy temsilcilerini ağırladı. Kahvaltılı toplantı sonrasında 2010 yılını değerlendiren AK Parti il genel meclis üyesi Nail Eski, il genel meclisi olarak köylerde yapılan çalışmaları anlattı. 23 mahalleye parke taşı verildiğini kaydeden Eski, 2010 yılı içerisinde alınan iş makinelerinin 2011 yılında yapılacak olan hizmetlerde kullanılacağını kaydetti.


İl Genel Meclis Üyesi Nail Eski’nin konuşmasının ardından söz alan AK Parti İlçe Başkanı Erol Şahin, 2010 yılında gerçekleştirilen ve büyük çoğunlukla “evet” çıkan referanduma katkı sağlayan köy temsilcilerine teşekkür etti. 2011 yılında yapılacak olan genel seçimlerinde de köy temsilcilerinden özveri beklediklerini kaydeden Şahin, seçimlerde AK Parti'nin Ereğli’ye hak ettiği sırayı da vereceğine emin olduğunu dile getirdi. Şahin, seçimlerde AK Parti'nin 4 milletvekili çıkaracağını iddia etti. Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ereğli’ye birinci sırayı vermesi gerektiğini söyleyerek, ana muhalefet partisine gönderme yaptı.

Ayrıca, köylerde yaşanan elektrik sıkıntılarına karşı da Bedaş yetkililerinin uyarılacağını dile getiren Şahin, "Bedaş yetkililerinin bağlı olduğu şirket yöneticilerine, çalışmaların ağır gitmesi sebebi ile uyarıda bulunacağız. Bazı köylerimizdeki arızalar, 3-4 günlük süreç içerisinde hallediliyor. Bu çalışmaların hızlandırılması için gerekli uyarılar ve önlemlerin alıonmasını da sağlayacağız." dedi.
Toplantının sonunda partililere ve köy temsilcilerine AK Parti 2011 yılı takvimi dağıtıldı.