AKP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Erol Şahin, ilçeye bir çok hizmet yapıldığını ifade ederek ?Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz? dedi.

 

 

AKP?nin 3 Ekim 2009 Cumartesi günü Ankara?da yapılacak olan genel kuruluna ilçe halkını da davet eden Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Erol Şahin, bölgede yapılan hizmetleri sıralayan bir açıklama yaptı.

Şahin, AKP iktidarında ilçe ihtiyaçlarının bir bir görülmekte olduğunu ifade ederken ?İnsanımıza daha modern ve çağdaş bir yaşam standardı sağlamaya yönelik yatırımlar her alanda devam etmektedir. Sağlıktan eğitime spordan ulaşıma adaletten bayındırlığa kadar birçok sorunumuzu adım adım çözmekte olan iktidarımızın yaptığı çalışmalar hakkında zaman zaman kamuoyu bilgilendirilmektedir.. Bu çerçevede her gün vurulan kazmalara ve ilçemize çakılan çiviler için başta başbakanımız ve bakanlarımız olmak üzere bölge milletvekillerimize  Valimiz başta olmak üzere tüm yetkililere teşekkürü borç biliyoruz? dedi.

Şahin yazılı açıklamasında şöyle dedi:

 

AFET KONUTLARI

 

Ülkemizde olduğu gibi ilçemizde de zaman zaman afetler yaşanmakta devletimiz ve hükümetimiz bu konuda vatandaşımıza gereken hassasiyetleri göstermektedir. Bu çerçevede ilçemiz Emireli köyünde yaşanan afet sonucu ilçemiz uzun çayır mahallesinde yaptırılan 16 adet afet konutu teslim aşamasına gelmiştir. Bu ay yada önümüzdeki ay içerisinde teslim edilecek afet konutları için emeği gecen herkese başta başbakanımız olmak üzere teşekkür ederiz. Afete uğramış insanımıza geçmiş olsun der yeni konutlarında aileleri ile huzurlu ve sağlıklı bir yaşam dileriz.

 

KAPALI SPOR SALONU

 

Yine ilçemizde inşaatı devam eden kapalı spor salonunun kapa kısmı bitirilmiş olup kalan kısmı için ihale hazırlıkları devam etmekte idi. İl bayındırlık müdürlüğümüzce kalan kısmın ihalesi de yapılmış olup sözleşme aşamasına gelmiş bulunmaktadır. Yaklaşık 1.600.000 TL ye ihale edilen ve 1000 kişi kapasiteli  olan salonda bu işte emeği gecen tüm yetkililere ve bölge milletvekillerimize EREĞLİ halkı ve tüm gençlerimiz adına teşekkür ederiz.

 

EREĞLİ LİSESİ KAPALI SPOR SALONU

 

Ereğli ilçemizin eğitimin her alanında olduğu gibi okullarımızın spor salonlarına yönelik yatırımlar devam etmektedir. Ereğli lisemizin ihtiyacı olan 400 kişilik kapalı spor salonu da bu ay  içerisinde bitirilmesi hedeflenmektedir. Emeği gecen tüm yetkililere ve milletvekillerimize teşekkür ederiz.

 

ORMANLI LİSESİ

İlçemizin ihtiyacı olan  okulların tek tek yapımına  devam etmekteyiz. İşte bunlardan biride ormanlıda yapımına başlanan lise inşaatıdır. Bir yıldan daha kısa sürede yapımı biten lisemizde çocuklarımız eğitime başlamıştır. Son rütüşlarıda müteahhit firma tarafından yapılan bu lisemizde çocuklarımız çağdaş eğitim görüp modern dünyaya hazırlanacaklardır. Bu okulun yapımında emeği gecen başta müteahhit firma ve tüm bürokratlarımıza, hükümetimize ve bölge milletvekillerine teşekkür ederiz.

 

Bize laf değil iş lazım. Ak parti İktidarının yöremize çaktığı çivilerden bundan sonrada temel atma yada açılış müjdeleri vermeye devam edeceğiz. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.