AKP İl Genel Meclis Üyeleri, İlçe Başkanı ve ilçe yöneticileri İmranlar Köyünde yapılan asfalt, Gülüç'ten başlayan duble yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Ereğli İlçe Başkanı Şahin, "Karayolları Genel Müdürlüğünden aldığımız müjdeli bir haber var. 2011 Yılına kadar Ereğli-Düzce arası tüneller dahil tamamlanmış olacak bu da 20 dakikada Düzce'ye Ereğli'den ulaşılabilecek." dedi.

AKP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, AKP İl Genel Meclis Üyeleri Osman Aslan, Nail Eski, İsmail Tak, İmranlar Köyü Muhtarı Yılmaz Keskin, İlçe Özel İdare Şantiye Şefi Kaan Güçer'in de yeraldığı programda basın mensuplarına İmranlar Köyünde yapılan asfaltlama çalışmaları ile ilgili bilgi verdiler.
AKP İlçe Başkanı Erol Şahin yaptığı konuşmasında asfalt çalışmalarının sürdüğünü, İl Ge nel Meclisi üyelerinin ödenekleri en verimli şekilde kullanmaya çalıştıklarını belirterek, "Güzel çalışmalar yapıyoruz bölgemizin sorunları yıllardır çözülememiş, yığınla sorun var bu sorunların en başında yol sorunumuz gelmektedir. Geçtiğimiz yıllarda ciddi bir asfalt çalışması yapıldı. Ereğli halkımızı topraktan taştan ayaklarını kurtarmaya çalışıyoruz. Yine suyla ilgili susuz köyümüz kalmadı ama suyu hala yetersiz olan bazı köylerimiz var, bunlarla ilgili sorunlar geliyor. Bunlarında çözümü zaman alacak, çünkü hava şartlarına göre köylerimiz su bolluğu içerisinde veya susuzluk çekebiliyorlar. Bu programlar geçen sene yapılmış programlı işler bunlar hepsi teşkilatımız ile birlikte İl Genel Meclisi üyelerimizle yapılan bu program Zonguldak İl Genel Meclisin'de onaylanıyor ve yürürlüğe giriyorAma eksiklerimiz var eksiklerimizi biliyoruz ödenekler çerçevesinde bu eksiklerimizi zaman içersinde tamamlıyacağız ve hep beraber gidereceğiz bu çerçevede ve buradaki çalışmaları Ereğli halkıyla kamuoyuyla paylaşmak istedik" dedi.
ASLAN KONUŞTU!..
AKP İl Genel Meclis Üyesi Osman Aslan'da konuşmasında, "Çalışma mevsiminin başlaması ile birlikte programlı işlerimize birkaç koldan başladık bunlardan birisi onarım programı. Onarım programı çerçevesin de Tepeören'de bir yolumuz vardı. Makinelerimiz Tepeören'de uzun süre onarım programında çalıştılar ve Tepeören'in Çalça Mahallesi ile arasında bağlantı yoktu. 8 Km'lik yolu 3 km.'ye düşürecek bir çalışma yaptık. Aydın köyü ile Öğbeler köyünü birbirine bağlayan karayolunda bir sıkıntı vardı, programı tamamladık stabilizesi başlayacak" dedi.
EREĞLİ-DÜZCE
20 DAKİKA
Daha sonra Gülüç'e geçen AKP'liler burada başlayan duble yol çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. İlçe Başkanı Şahin, "Karayolları Genel Müdürlüğünden aldığımız güzel bir haber var. Yıllardır konuştuğumuz, beklediğimiz bir karardı. Ereğli-Düzce yolunun duble yol 2010 yılına kadar bitmiş olacak tüneller hariç. 2011 yılında da tünellerimiz bitmiş olacak. Belki 2011 yılında Düzce'ye 20 dakikada gidiş olabilecek. Hak edilen yatırımların Ereğli'ye gelebilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Güzergah çalışması başladı. Ereğli ile Akçakoca arasında çeşitli bölgelerde şantiyeler var. Bu şantiyeler ummalı bir çalışma içerisindelerdir."