DemirPark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde 12 Şubat'ta başlayan Sahne D Ses Yarışması, 26 Mart'ta yapılan finalle son buldu. Yeteneklere şans veren yarışmada heyecanlı ve hüzünlü anlar yaşandı.
12 birbirinden yetenekli gencin katıldığı Sahne D Ses Yarışması, 7 hafta sürdü ve 67 Kana-Z de her Cuma canlı yayınlandı. Jüri ve ziyaretçi oyunun yanı sıra alınan SMS'lerin de kullanıldığı programda, finale 4 yarışmacı kaldı. Her yarışmacının 2'şer şarkı söylediği finalde, yarışmacıların aileleriyle yapılan röportajlar yayınlandı. Keyifli saatlerin yaşandığı finalde Turgay Saka birinci oldu. Tüm finalistlerin ödüllendirilmesinin ardından 7 hafta boyunca yarışan tüm yarışmacılar şarkı söylediler. Program sonrası kendilerinin de sahne aldığı eğlencede 7 haftanın yorgunluğunu çıkardılar.
DemirPark AVM Genel Müdürü Celalettin Karabayer, ilerleyen dönemde Sahne D'nin devam edeceğini belirterek, "Okullar Arası yarışmalar ve diğer yetenek yarışmalarıyla devam edecek olan Sahne D, Zonguldak'ta ses getirmeye devam edecek" dedi.