Bağlık Mahallesi 1 No'lu Sakindere Sokak sakinleri, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı makamında ziyaret ederek, gerçekleştirilen altyapı çalışmaları ve verilen hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

 

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, ziyaretlerinden dolayı Sakindere halkına teşekkür etti. Sakindere'de son dönemlerde önemli çalışmalar yaptıklarını hatırlatan Başkan Posbıyık, özellikle dere ıslah çalışmalarına ağırlık verdikleri bu günlerde, vatandaşlardan gelen talepleri de karşılamaya gayret ettiklerini söyledi. Kademeli olarak dere ıslahı çalışmalarının sürdürüleceği bilgisini veren Belediye Başkanı Posbıyık; Şu an mahalledeki dere kenarlarının eskiye oranla daha sağlıklı olduğunu söyleyebilirim. Ancak yapılacak çalışmalarla Sakindere çok daha iyi olacak…, dedi.

 

REVİZYONDA GEREKENİ YAPTIK

Sakindereli vatandaşların, sokaklarına doğalgaz getirilmesi noktasındaki isteklerini bildiğini kaydeden Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, doğalgaz çalışmalarının özel bir şirket olan Dergaz tarafından yapıldığını, ancak şirketin, kendilerinin düşünce ve taleplerine de her zaman olumlu yanıt verdiğini hatırlattığı konuşmasında; Dergaz yetkilileri, vatandaşların taleplerine önem verdiği kadar bizim talep ve isteklerimize de ellerinden geldiği ölçüde kulak veriyorlar. Sakindere halkının doğalgaz isteklerinden kendileri de haberdar. Biz de belediye olarak, doğalgaz hatlarının yapılabilmesi noktasında gerekli yol açma çalışmaları için revizyonda gerekeni yaptık. İnancım odur ki 2013 yılından itibaren Sakindere halkı da doğalgaza kavuşacaktır ifadelerine yer verdi.

 

ALT YAPI NEREDEYSE BİTTİ

Sakindere halkı adına düşüncelerini Başkan Posbıyık ile paylaşan Muhammet Uzunmehmet, başta yol genişletme çalışmaları olmak üzere belediyenin son dönemlerde kendilerini memnun eden çalışmalara imza attığını kaydederek Başkan Posbıyık'a teşekkür etti. Uzunmehmet konuşmasında; Sakindere'nin altyapısı neredeyse bitti, denilebilecek noktaya geldi. Bugüne kadar dile getirdiğimiz tüm taleplerimiz belediyemiz tarafından karşılandı. Bu sebeple de size ve ekibinize teşekkür ediyoruz dedi.

 

DAHA MUTLU OLACAKLAR

Uzunmehmet'in sözlerine teşekkür ederek karşılık veren Belediye Başkanı Halil Posbıyık da konuşmasında özetle şu görüşleri sundu: Bugünlerde Karadeniz Ereğli Belediyesi'nin tüm yetkili amir ve daire müdürleri, vatandaşlardan gelen talep ve istekleri zamanında yerine getirmek amacıyla gereken her çalışmayı yapıyorlar. Tüm daire müdürlerimiz, zaman zaman bu talepleri bana söylemeye gerek duymadan da yerine getiriyorlar. Bu çalışmalardan halkımızın memnun olduğunu görüyorum. Sakindere'nin yolları genişleyince de herkes bu sokağın ne kadar güzel bir yerleşim birimi olduğunu gördü. Umut ediyorum ki 2013 içinde doğalgaz hatları da bağlandıktan sonra Sakindereliler, bugünden daha mutlu olacaklar