Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun ve Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Ercan Şehri, Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürü Nejat Uludüz’ü ziyaret etti.
Zonguldak’ta iş yerinde silahlı saldırı sonucu yaralanan Belediye Zabıta Müdürü Nejat Uludüz ve Tekin Ateş’i, Atatürk Devlet Hastanesi’nde ziyaret eden Muharrem Coşkun ve Ercan Şehri, ‘Geçmiş Olsun’ dedi.
Nejat Uludüz’ün duyarlı bir insan olduğunu söyleyen Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, “Esnaf camiası adına geçmiş olsun dileğimizi iletiyoruz. O insanları kendimizden saymıyoruz. Önümüzdeki Başkanlar Kurulu toplantısında bu konuyu gündeme getireceğiz. Biz kayıt dışıyı önlemek istiyoruz. Sokakta olsun başka yerlerde olsun her zaman sizlerin hizmetinizdeyiz” dedi.
Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Ercan Şehri de “Böyle bir olayı kınıyoruz. Bir an önce iyileşip sizi tekrar aramızda görmek istiyoruz” diye konuştu. Saldırı sonrası herkesin kendisine destek verdiğini ifade eden Nejat Uludüz, “İnşallah bunun altından kalkarız. Herkes bu olaydan sonra bizlere destek verdi” dedi.