ZTSO SEÇİMLERİNDE SALİH DEMİR'E DESTEK YEMEĞİ 
- ZTSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI SALİH DEMİR: 
- ONLARA VERİLEN DESTEK BANA VERİLEN DESTEKTİR

Yemeğe Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Salih Demir, TSO Yönetim Kurulu üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde inşaat grubundan aday olan inşaatçılar ve çok sayıda Bayburtlu katıldı.
Sohbet ortamında geçen yemekte konuşma yapan M. Salih Demir, TSO seçimleri ile alakalı olarak bir konuşma yaptı. Başkan Demir, konuşmasında, Buraya bizi davet eden arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Benim 18 yıllık oda başkanlığı dönemimde inşaat grubu ile çok fazla bir araya gelemedik. Bu günden sonra seçilecek olan arkadaşların bizim grubumuzdan olacağına inanıyorum. Eğer bir araya gelemiyorsanız bu bizim kabahatimiz değil bu sizin seçtiğiniz arkadaşlarınızın kabahatidir. Bizim seçimlerimiz de 13 grup var. Bu 13 gruptan bir tanesi de inşaatçılar grubu. İnşaatçılar grubundan meclise seçilen arkadaşlar dertlerini, sıkıntılarını bizlere iletmezlerse bizlerin bunu kulaktan dolma bilgiler ile bir yerlere götürme şansımız yok. Sizin seçtiğiniz arkadaşlar bizlere getirecek ki biz de bir yerlere bu sıkıntıları dertleri gündeme getirelim. Sizin gruptan kim seçilir ise dertlerinizi sıkıntılarınızı iletmiyor ise onları gidin sıkıştırın eğer onlardan bir çözüm bulamıyorsanız bana gelin benim ricam sizden budur. Burada ki TSO seçimlerine girecek arkadaşlarıma destek vermek istiyorum. Onlara verilen destek bana verilen destektir dedi.
Yemek sonrasında Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Salih Demir yemeğe katılanlar ile dernek binası girişinde toplu fotoğraf çektirdi.