Zonguldak Belediyesi  İşkur İl Müdürlüğü ve Fatih Halk Eğitim Merkezi İşbirliği ile “ Her Telden “ gecesi düzenledi. Roman Müzik Grubu’nun Konserinde ,roman müzisyenler günümüzün sevilen birbirinden güzel şarkılarını söyleyerek salonu adeta yıkıp geçerken, her zaman olduğu gibi yaşama renkli ve şen baktıklarını bir kez daha ortaya koydular.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen muhteşem geceye Kozlu Kaymakamı Vali Yardımcısı Ahmet Karakaya, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Hakan Yağız, İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Gökhan İnan, Çalışma ve İşkur İl Müdürü Gönül Demirsu, İl Afad Müdürü Ahmet Güngör, CHP Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman’ın yanı sıra yaklaşık dört yüz kişi düzenlenen geceye katıldılar.



Gecenin Açılış konuşmasını yapan Zonguldak Belediye Kültür Merkezi Müdürü Abdullah Bakır konuşmasında özetle şunları söyledi. “  Düzenlemiş olduğumuz gecemize katılımlarınızdan dolayı öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Ülkemizde Türkü, Lazı, Çerkezi, Kürdü, Romanı  ile yüz yıllardır aynı bayrak altında yaşıyoruz. Bu birlikteliği sürdürmek ve kültürümüzü unutturmamak, birlik ve beraberlik içinde yaşamak için böyle bir etkinliklere ihtiyacımız var. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Bu güzel bayrağımızın altında birlik içinde olma ihtiyacımız var. Şuan dünyanın her tarafında görev yapan Askerlerimize, Güvenlik görevlilerimize başarılı, sağlık, kazasız ve belasız  görevler diliyorum ve bu nedenle görevi başında şehit olan Askerlerimize ve Güvenlik Görevlilerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz “ dedi.

Roman Müzik Grubu “ Her telden “ Müzik Konseri Yöneten Şef Oğuzhan Bakır Yönetiminde Roman Korosu eşliğinde Zonguldak’ın sevilen sanatçılarından Yonca Baş, Murat Nalbant ve Yılmaz İnce tarafından halkın sevdiği birbirinden güzel eserleri okurken salonun adeta inlettiler ve dinleyenler tarafından bol alkış toplayarak vatandaşlara unutulmaz gece yaşattılar.