AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır’ın 16 Nisan’da yapılan, halk oylamasında en yüksek desteği veren köylerden biri olan Şamlar köyüne giderek vatandaşlara teşekkür ettiğini şöyle açıklandı:

Şamlar köyü Esentepe Mahallesinde düzenlenen Kutlu Doğum programına, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ve Ereğli Belediye Meclis Üyesi Mustafa Şentürk ile birlikte katılan Çakır, Şamlar köyünün her seçimde olduğu gibi en son yapılan halk oylamasında da büyük desteğini gördüklerini belirterek; köy sakinlerine teşekkür etti.

Program öncesi köy sakinleri ile hasbihal eden Çakır, Pazar günü yapılan halk oylaması üzerine vatandaşların görüşlerini alarak, kendi düşüncelerini de paylaştı.

Karadeniz Ereğli’ye bağlı köylerin, 2002 yılından bu yana kendilerini yalnız bırakmadıklarını ifade eden Çakır, Şamlar köyü sakinlerinin nezdinde kırsal kesimde ikamet eden tüm seçmenlere ayrıca teşekkür etti.

Yapılan sohbetlerin ardından Esentepe Mahallesi camiinde düzenlenen Kutlu Doğum programına katılan Çakır ve Başol ve Şentürk, programın sona ermesiyle birlikte bir süre de cemaatle sohbet ettikten sonra köyden ayrıldılar.