Memur-Sen tarafından düzenlenen ve  24 takımın katıldığı futbol turnuvasının şampiyonu, finalde Adliye'yi 5-1 yenen Ereğli Belediyesi oldu. Büyük çekişmeye sahne olan ve ilk yarısı 1-1 biten final maçına attığı 4 golle  Ereğli Belediyespor Antrenörü Taner Demirbaş damga  vururken Demirbaş, 5 maçta attığı 27 golle de turnuvanın gol kralı oldu. Şampiyon takıma kupa ve koç ödülünü Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal verdi.

 

Memur-Sen'in düzenlediği ve Kdz. Ereğli Belediyesi'nin de saha tahsisi ve katılım ile desteklediği futbol turnuvasının final maçı hafta sonunda oynandı. 24 takımın katılımı ile başlayan turnuvanın yarı finalinde Devlet Hastanesi Acil'i 4-3 mağlup eden Ereğli Belediyesi ile, Yanlızçam'ı 5-1 mağlup eden Adliyespor karşı karşıya geldi. Ereğli Belediyesi 1-0 geriye düştüğü maçta karşılaşmayı 5-1 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvada şampiyon takıma kupası ve koç ödülünü Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal verdi.Sağlık -Sen Genel Başkan Yardımcısı Semih Durmuş, hem  Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal'a turnuvaya katkılarından ötürü teşekkür plaketi verirken, hem de turnuva ikincisi Adliye takımına ikincilik kupasını takdim etti.                                      

 

 DEMİRBAŞ GOL KRALI OLDU

Final maçına attığı 4 golle Ereğli Belediyespor Antrenörü Taner Demirbaş vururken,Demirbaş 5 maçta attığı 27 golle de turnuvanın gol kralı oldu.Demirbaş , gol krallığı ödülünü Sağlık-Sen Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Ali Kabaş'ın elinden aldı.

 

(Haber Merkezi)