7- 9 Aralık 2018 tarihleri arasında Adana da düzenlenen TBESF Paravolley Türkiye Kupasını kazanan temsilcimiz Kdz. Ereğli Belediyespor Oturarak Voleybol Takımı Kaymakam ile Belediye Başkanını ziyaret etti. Kulüp  tarihinde ikinci kez kazanılan Türkiye Kupası ile birlikte Kdz.Ereğli Belediyesi ile Kulübün de  Başkanı olan Hüseyin Uysal’ı ziyaret eden Paravolley takımımız müsabakalarda 4 karşılaşmayı da kazanmıştı. Uysal, ziyaret sırasında tüm oyuncuları tek tek kutladı ve Türkiye Kupasının kazanılmasında emeği geçen teknik kadro ve oyunculara ilçe halkı adına teşekkür etti.

Kdz.Ereğli Belediyespor şampiyonaya  ev sahibi Adana yı 3-0 mağlup ederek başlamış,  ikinci maçında  Karabük ü 3-1, üçüncü maçında  Alaplı Alges i 3 - 0 mağlup ederek finale yükselmiş , finalde ise bir kez daha karşılaştığı  ev sahibi Adana’yı 3-0 mağlup ederek  Türkiye Kupası’nı kazanmıştı.

Bu arada şampiyona da Ereğli Belediyespor’lu oyunculardan  Onur Yıldırım En iyi Pasör, Tarkan Atik En iyi Blokcu , Mehmet Yılmaz ise en değerli oyuncu seçilmişti.

Belediyenin gönderdiği açıklamada, temsilcimizin ilçe Kaymakamını da ziyaret ettiği şöyle ifade edildi:

“Öte yandan Kdz. Ereğli Belediyespor Oturarak Voleybol Takımı gün içinde Kdz.Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nu da ziyaret etti.”