Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan, Vodafone Arena'dan Sorumlu Özel Güvenlik Şube Müdürü ve Beşiktaş Kulübü Kongresi Üyesi Vefa Karakurdu'nun ailesini ziyaret etti.




Orman beraberinde yöneticiler ile birlikte şehidin Orhanlar Mahallesi'nde bulunan baba ocağına geldi.

Şehidin babası Erdal, annesi Sabriye, eşi Emel, kızı Duru ve oğlu Kaan'a başsağlığı dileyen Orman, "Ailesine sabırlar versin. Bugünde ziyaret ettik sonra mezarına gidip dua edeceğiz, kupayı bırakacağız" dedi.


Baba Erdal Karakurdu, oğlunun Beşiktaş sevgisi ile dolu olduğunubelirterek kulüp başkanı ve yöneticilerine teşekkür etti.

Anne Sabriye Karakurdu ise Beşiktaş Kulüp Başkanına teşekkür ederek, "Beşiktaş'ı çok sevdi, başkanımızı da çok sevdi. Onun için kendini feda etti. Ne yapalım, hepimiz Beşiktaş'lıydık ama hepimiz Beşiktaş kurbanı olduk ama ölünceye kadar Beşiktaşlı olacağız. Hep böyle devam etsin, kupalar devam etsin. Başka anneler, çocuklar ağlamasın" sözleri ile konuştu.


Orman, şehidin ailesi ve beraberindekiler Kestaneci Mahallesi'nde bulunan şehidin mezarı başına gelerek dua etti, şampiyonluk kupasını koydu. Anne Sabriye Karakurdu burada göz yaşlarına hakim olamadı.

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)