Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş başkanlığındaki Zonguldak heyetiin Samsun’a giderek bir dizi incelemelerde bulunduğu gönderilen yazılı açıklama ile şöyle duyuruldu:

Samsun Valisi Osman Kaymak ve Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nun karşıladığı heyet Samsun Lojistik Merkezi’ni yerinde ziyaret ederek bilgi ve tecrübeleri yerinde edinme fırsatı buldu. Ziyarette Samsun Lojistik Merkezi Müdürü Temel Uzlu Samsun Lojistik Merkezinin Kurulması ve işletilmesi ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Sonrasında Samsun Lojistik merkezi gezilerek incelemelerde bulunuldu. Akabinde Bahadır Cerrahi Aletler Firmasının tesisleri gezilerek firma yetkililerinden cerrahi alet sektörü ile ilgili bilgiler alındı.

 Teknik ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ” Valimiz Sayın Erdoğan Bektaş başkanlığında oluşturduğumuz heyet ile Samsun Lojistik Merkezini yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldık. Zonguldak’ta Filyos Vadisi Projesi içinde yapmayı planladığımız Lojistik Merkez  için Samsun Lojistik Merkezinin iyi bir örnek olduğunu düşünüyorum. Bilgi ve birikimlerini bizimle paylaşan Samsun Valimiz sayın Osman Kaymak’a ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız sayın Salih Zeki  Murzioğlu’na teşekkür ediyorum dedi.