Ünlü dizi ve sinema oyuncusu Mine Bıçakçı, Kdz.Ereğlililer Derneği Yöneticileri ile birlikte Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Uysal'ı ziyaret ederek, 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu.

 

Kdz.Ereğli'nin yaşanabilir modern bir kent vizyonu ile yola çıkan Uysal ve ekibine başarılar dileyen Bıçakçı, "Sadece Türkiye'de değil dünyanın pek çok noktasında Kdz.Ereğli'de doğup büyümüş insanlar bulunuyor, gurbette yaşayan biz Ereğlililer olarak doğup büyüdüğümüz kentimizin daha ileri noktalara ulaşabilmesi için her türlü desteği vermeye hazırız. Sizlere de bu görevlerinizde başarılar temenni ediyorum" dedi.

 

Başkan Uysal ise bölgenin kendi insanına ve kültürüne mutlaka sahip çıkması gerektiğini hatırlatarak, "Biz tarihimize de ilçemize de kültürümüze de sahip çıkacağız. Kdz.Ereğli'de örnek teşkil edebilecek projeleri hayata geçirmek istiyoruz bu kapsamda toplumun her kesiminin projelerine ve desteğine ihtiyacımız var. Bu işler birlik ve beraberlik sağlandığı sürece daha iyi noktalara ulaşacaktır. Bizim tek bir hedefimiz var o da ilçemizin daha ileri noktalara ulaşması böylelikle kentimizde yaşayan vatandaşlarımızın da yaşamn kalitelerinin yukarıya çıkmasıdır. Ziyaretinizden mutlu olduk, kendi sanatçımıza da mutlaka sahip çıkacağız" sözleri ile konuştu.

 

Ziyarette Başkan Yardımcısı İbrahim Cöbek, Kdz.Ereğlililer Derneği Başkanı Noyan Keskin, Dernek Yöneticileri de hazır bulundu.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)