Çelik Boru Üreticileri Derneği, 2011 Mayıs ayı genişletilmiş yönetim kurulu toplantısını Kdz. Ereğli’de gerçekleştirecek.

ÇEBİD (Çelik Boru Üreticileri Derneği) 2011 Mayıs ayı Genişletilmiş Yönetim Kurulu toplantısını Kdz.Ereğli’de gerçekleştirilecek. Merkezi İstanbul’da bulunan ÇEBİD, aylık toplantılarının bir kısmını Anadolu’da yaparak hem Anadolu’da ki ekonomik imkanları görmeyi hem de yöre sanayicileri ile daha yakın temas kurmayı hedeflemekte. Bu bağlamda ÇEBİD üyeleri 5 Mayıs Perşembe günü saat 11:00’de Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret edecek. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Genç, bu toplantıda ÇEBİD üyelerine, Kdz.Ereğli’nin ekonomik potansiyel ve yatırım imkanları, OSB’nin mevcut son durumu, Alaplı OSB ile ilgili detaylı bilgiler ve gerekli izinleri alınmış olan Alaplı Limanı (AlPort) slayt gösterimi ile anlatılacağını söyledi.
Genç, “Sunum sonunda ÇEBİD Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Demircioğlu (BORUSAN Boru A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı) basının sorularını cevaplandıracaktır. Tamamı en büyük ilk 500 sanayi kuruluşu içinde yer alan 18 ÇEBİD üyesi firmaların adları; Borusan Mannesmann, Borusan Paslanmaz, Boyçelik, Çayırova, Çınar Boru, Emek Boru, Erbosan, Erciyas Boru, Göktaş, Hat Boru, İlhanlar, MMZ Onur Boru, Noksel, Özbal Boru, Tosçelik, Ufuk Boru, Ümran Çelik, Yücel Boru.
Kdz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda gerçekleştirilecek olan ÇEBİD (Çelik Boru Üreticileri Derneği), TSO ortak toplantısı tüm Basın mensuplarına açık bir şekilde gerçekleştirilecektir” dedi.