Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 61.43 ile Zonguldak genelinde en çok oyu alan İlçe olduklarını bildirdi.

 

Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde destek veren Alaplı halkına teşekkür ettiklerini söyledi.

 

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti'nin 12'nci cumhurbaşkanı olarak seçimlerden başarıyla çıktığını anlatan Yavuz, şöyle dedi:

“Türkiye ilk defa Cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına gidildi. Alaplı’nın yüzde 61,43’le Zonguldak rekorunu kırarak Zonguldak’ın lokomotifi olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Bu seçimde de görüldüğü gibi Alaplı farkını her seçimde olduğu gibi bu seçimde de göstermiş oldu. Bizler yerel seçimlerde sevenlerimizi biraz üzdük ancak çabuk toparlanarak ve gerekli analizleri yaparak Cumhurbaşkanlığını seçimlerine hazırlandık. Gece gündüz tüm köylerimiz ve mahallelerimizi ziyaret ederek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için destek istedik. Halkımızda bizleri destekleyerek Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ı Çankaya köşküne gönderdi. Bize oy versin ya da vermesin sandık başına giderek tarihin yazılmasına katkıda bulunan her bir vatandaşımıza teşekkür ediyorum. Alaplı’daki tüm çalışma arkadaşlarıma, Seçim Koordinasyon başkanım ve teşkilatıma, seçim çalışmaları boyunca yanımızda olan İl Genel ve belediye meclis üyesi arkadaşlarıma, partimizden aday adayı olup seçilemeyen arkadaşlarıma ve en önemlisi Kadın kollarımızın başkan ve yönetim kuruluna, bu başarının oluşmasında emeği geçen Ak Partiye gönül vermiş partililerimize, teşkilatlarımıza, özellikle Alaplı Halkına sonsuz şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

(Haber: Cem Sürmeneli)